Nikad seksepilnija

Domaća crnka čiji Instagram vrvi izazovnim fotkama uspjela nadmašiti samu sebe

Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Pjevačica Žanamari Peričić (Foto: IN Magazin) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) +0 Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Galerija

Instagram pjevačice Žanamari Perčić vrvi izazovnim fotografijama, a najnovije fotke s ljetovanja ljepotice bacaju u trans.

Poznata domaća pjevačica Žanamari Perčić svojim redovitim objavama na Instagramu oduševljava fanove, a u posljednjih je tjedan dana uspjela nadmašiti samu sebe i pokazati da nikada nije bila više seksi. 

Niz fotografija u oskudnim bikinijima koji savršeno ističu vitku liniju ove dame izazvali su pravo oduševljenje fanova, pa je lijepa pjevačica dobila puno komplimenata na račun svog izgleda. Posebnu su pažnju privukle Žanamarijine duge noge i raskošne grudi, a nisu mogli proći nezapaženo ni njezini isklesani trbušnjaci. 

Da bi tako sjajno izgledala naša se pjevačica svakoga dana preznojava u teretani. Ipak, sav taj trud očito se itekako isplati. 

Unatoč tome što za sve svoje objave uvijek dobije niz komplimenata, Žanamari je iskoristila pažnju fanova i odlučila im poručiti ispod svoje fotke u badiću da "Kad žena objavi sliku s plaže, kreće seksizam na kvadrat". 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss from #Varkiza 💋 *s obzirom da je slika s plaže u badiću moram dodati da sam primjetila da naše društvo pa i ovaj app postaju sve više ‘man’s world’. Fotke razgolićenih muškaraca su svima sasvim ok, support, divljenje, ono fitness, sport je to - kod njih... a kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat. Znate o čemu pričam. Tipa ne možeš biti pjevačica i kupati se na plaži u kostimu 😂✌🏼 Moje pitanje vama je kako bi po vama bilo ok da se pjevačice obuku za kupanje u moru i sunčanje? Budite kreativni - šaljive ideje su dobrodošle! Najbolji prijedlog ću osobno isprobati! 😂😂🙈🙌🏼❤️ Za fotku sam posudila Makijevu šiltericu tako da ne budem ‘samo u badiću’ ✌🏼🍸 #vacation #baecation #beachbar #beautifuldestinations #greece #athensriviera

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

Očito inspirirana negodovanjem da je "stalno u badiću", Žanamari je objavila još jednu atraktivnu fotku s ljetovanja u Grčkoj i popratila je malim predavanjem o pjevačicama i golotinji.

"S obzirom da je slika s plaže u badiću moram dodati da sam primjetila da naše društvo pa i ovaj app postaju sve više "mans world". Fotke razgolićenih muškaraca su svima sasvim ok, support, divljenje, ono fitness, sport je to - kod njih... a kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat", napisala je Žanamari na Instagramu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maxi Lopez (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) +4 Wanda Nara (Foto: Instagram) Celebrity Godinama je bio meta podsmijeha jer su ga žena i prijatelj izdali, a sada je konačno krenuo dalje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene