Zgodna Žanamari ima jedno od najboljih tijela među domaćim damama.

Galerija


Pjevačica Žanamari Perčić može se pohvaliti besprijekornom linijom.

Vezani članci Olivia Culpo Jednostavnu kombinaciju ove lijepe bivše misice zasjenio je bujni dekolte kojeg je teško ne primijetiti Žanamari Perčić Nema zime za Žanamari! Pjevačica se skinula u vruće hlačice i pohvalila se rezultatima napornog treniranja

Zgodna Makaranka za nju se itekako trudi s pravilnom prehranom i redovitim odlascima u teretanu, a njome se voli i hvaliti na društvenim mrežama poput Instagrama na kojem ju prati 89,5 tisuće obožavatelja.

Ovoga puta Žanamari nije došla u centar naše pozornosti zbog isklesanog tijela, već odjevne kombinacije kojom se pohvalila na posljednjoj fotografiji na društvenim mrežama koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge.

Naime, Žanamari je u šoping krenula u Givenchy majici koju je nosila kao haljinu, dok je na noge stavila visoke čizme upečatljive crvene boje.

"Prvi i jedini sunčan dan, bez bure, u ovoj godini iskoristila sam za shopping, ručak i kavicu u vrhunskom društvu - with myself. S kim vi volite shoppingirati?", upitala je pjevačica obožavatelje, a primijetili smo kako je identičnu kombinaciju prije nekoliko tjedana prošetala manekenka i bivša Miss SAD-a, Olivia Culpo.

Ipak, njezine su čizme bile od lakirane kože, a styling je nadopunila zimskom kapom, dok je Žanamari to učinila sunčanim naočalama i drugačijim modelom torbe.

Bez obzira na to, pjevačica je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda. "Ti si meni predivna, pojam žene i seksipila, bomba", "Super ti ovo stoji. Ma da tebi sve super stoji", "Mačka u čizmama", samo su neki komentari koji su se našli pored fotografije.

A koja od ove dvije ljepotice bolje nosi kombinaciju, ostavljamo vam da prosudite sami. 

Ronalda u Dubaiju zasjenila zaručnica koja je nekad prodavala odjeću bogatašima poput njega

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"