Zgodna Žanamari ima jedno od najboljih tijela među domaćim damama.

Galerija


Pjevačica Žanamari Perčić može se pohvaliti besprijekornom linijom.

Vezani članci Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Umalo pokazala previše: Lijepoj brineti ne smeta ni muljeviti pijesak dok pozira u mini bikinijima Olivia Culpo (Foto: Instagram) Kretanje u kupaćim kostimima koji lako mogu otkriti previše njoj ne predstavlja baš nikakav problem

Zgodna Makaranka za nju se itekako trudi s pravilnom prehranom i redovitim odlascima u teretanu, a njome se voli i hvaliti na društvenim mrežama poput Instagrama na kojem ju prati 89,5 tisuće obožavatelja.

Ovoga puta Žanamari nije došla u centar naše pozornosti zbog isklesanog tijela, već odjevne kombinacije kojom se pohvalila na posljednjoj fotografiji na društvenim mrežama koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge.

Naime, Žanamari je u šoping krenula u Givenchy majici koju je nosila kao haljinu, dok je na noge stavila visoke čizme upečatljive crvene boje.

"Prvi i jedini sunčan dan, bez bure, u ovoj godini iskoristila sam za shopping, ručak i kavicu u vrhunskom društvu - with myself. S kim vi volite shoppingirati?", upitala je pjevačica obožavatelje, a primijetili smo kako je identičnu kombinaciju prije nekoliko tjedana prošetala manekenka i bivša Miss SAD-a, Olivia Culpo.

Ipak, njezine su čizme bile od lakirane kože, a styling je nadopunila zimskom kapom, dok je Žanamari to učinila sunčanim naočalama i drugačijim modelom torbe.

Bez obzira na to, pjevačica je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda. "Ti si meni predivna, pojam žene i seksipila, bomba", "Super ti ovo stoji. Ma da tebi sve super stoji", "Mačka u čizmama", samo su neki komentari koji su se našli pored fotografije.

A koja od ove dvije ljepotice bolje nosi kombinaciju, ostavljamo vam da prosudite sami. 

Ronalda u Dubaiju zasjenila zaručnica koja je nekad prodavala odjeću bogatašima poput njega

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"