Žanamari Perčić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi široku majicu uz koju se požalila na veličinu svojih grudi.

Galerija


Atraktivna pjevačica Žanamari Perčić (39) poznata je po svojim zanosnim oblinama koje obično voli naglasiti odjećom.

Vezani članci Eni Šukunda Estetske korekcije poznatih Hrvata: Domaće zvijezde iskreno su progovorile zašto su odlučile otići pod nož Mladen Grdović Neobična lista zanimljivosti iz biografija poznatih Hrvata: Koju je domaću divu pogodio grom, a u kojem sportu Grdović ima 30 zlatnih medalja?

No svojim posljednjim izdanjem u kojem je pozirala za Instagram iznenadila je mnoge. Žanamari je objavila fotografiju na kojoj je svoj bujni dekolte i usku struk sakrila ishod široke majice, a u opisu je otkrila i što ju je potaknulo na takvo izdanje.

"Danas me vlastita majka priupitala zabrinuto što mi se događa s grudima?!? Zašto su tolike! Vjerojatno se brine da joj ne priuštim još koju hiperaktivnu unuku. Zbunjena pitanjem odlučila sam obući stari grudnjak iz doba dojenja i široku majicu dok se situacija ne 'slegne'", napisala je pored fotke.

"Izgledaš sjajno", "Predivna s", "Jako lijepa fotka", pisali su joj njeni vjerni pratitelji koje je oduševilo i ovo netipično izdanje pjevačice, a svojim opisom mnoge je i dobro nasmijala.

Inače, Žanamari je na svojem Tik Toku, gdje njezine objave broje na desetke tisuća pregleda, nedavno otkrila da je tijekom lockdowna smršavjela zbog stresa, ali i da je zadovoljna svojom novom figurom.

Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!