sakrila obline

Žanamari pozirala u netipičnom izdanju pa se požalila: "Vlastita majka me pitala zašto su mi grudi tolike"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi široku majicu uz koju se požalila na veličinu svojih grudi.

Atraktivna pjevačica Žanamari Perčić (39) poznata je po svojim zanosnim oblinama koje obično voli naglasiti odjećom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

No svojim posljednjim izdanjem u kojem je pozirala za Instagram iznenadila je mnoge. Žanamari je objavila fotografiju na kojoj je svoj bujni dekolte i usku struk sakrila ishod široke majice, a u opisu je otkrila i što ju je potaknulo na takvo izdanje.

"Danas me vlastita majka priupitala zabrinuto što mi se događa s grudima?!? Zašto su tolike! Vjerojatno se brine da joj ne priuštim još koju hiperaktivnu unuku. Zbunjena pitanjem odlučila sam obući stari grudnjak iz doba dojenja i široku majicu dok se situacija ne 'slegne'", napisala je pored fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

"Izgledaš sjajno", "Predivna s", "Jako lijepa fotka", pisali su joj njeni vjerni pratitelji koje je oduševilo i ovo netipično izdanje pjevačice, a svojim opisom mnoge je i dobro nasmijala.

Inače, Žanamari je na svojem Tik Toku, gdje njezine objave broje na desetke tisuća pregleda, nedavno otkrila da je tijekom lockdowna smršavjela zbog stresa, ali i da je zadovoljna svojom novom figurom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene