Žanamari Perčić podijelila je fotografiju svoje istrenirane pozadine koja je izazvala divljenje i kod mnogih poznatih Hrvatica.

Galerija


Pjevačica Žanamari Perčić (39) često dijeli atraktivne fotografije koje izazivaju oduševljene reakcije kod njezinih pratitelja, a iznimka nije bila ni najnovija objava. 

Vezani članci Ecija Ivušić i Goran Belošević Domaća voditeljica prvo je skrivala da ima dečka, no sada se od njega ne odvaja: "Samo dva sretna klinca koja se jako vole" Lidija Bačić i Žanamari Lille i Žanamari iskreno o skidanju muških kolega: "Mi smo, ljudi, časne sestre za njih"

"Moj dragi mi čuva leđa. Uvijek", napisala je zanosna Makaranka pokraj slike na kojoj je pozirala u bodiju čiji su donji dio tangice. 

"Uvijek to radim i uvijek ću to raditi", odgovorio joj je njezin muž Mario Perčić koji je i okinuo seksi fotografiju. 

"Opa, miki", komentirala je Lidija Bačić. "Iss. Kakva bomba", napisala je Ecija Ivušić.

"Samo da znaš, na probe tako nije dolazila", našalio se Frano Ridjan misleći na razdoblje kada se Žanamari natjecala u showu "Tvoje lice zvuči poznato". 

"Vanserijska si", "To je to", "Ljepšu guzu nisam vidio", "Savršena si", komentirali su pratitelji fotografiju pjevačice. 

Inače, Perčić je na CMC festivalu nastupila s Lidijom i predstavile su zajedničku pjesmu "Stop", a prema posljednjim objavama čini se da je u tijeku snimanje spota za taj singl. 

Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala

Skoro je poginuo i ostali su mu ožiljci kao podsjetnik, a na vrhuncu slave je učinio veliku glupost i postao omražen