"Gdje nosite svoje predivne haljine u vrijeme pandemije koronavirusa? Na Instagramu? U krevetu? Supermarketu?", napisala je Žanamari Perčić na Instagramu.

Galerija


Žanamari Perčić obara s nogu u 40. godini života, a seksi fotografijama često začini dan svojim obožavateljima na Instagramu. Iznenadila je i ovoga puta, a pozirala je suprugu u izazovnom izdanju te je sve podijelila i s fanovima.

Vezani članci Žanamari Perčić - 2 Karijeru je započela u showu, a evo kako je tada izgledala jedna od najljepših Hrvatica Žanamari Perčić Žanamari o trendovima na Instagramu: "Apsurdno mi je da si ljudi dodaju trbušnjake ili povećavaju guzu"

"Gdje nosite svoje predivne haljine u vrijeme pandemije koronavirusa? Na Instagramu? U krevetu? Supermarketu?", napisala je Žanamari u opisu fotografije te je pokupila brojne komplimente na račun izgleda. "Ma daaaj", "Savršena si", "Wow!, "Svaka čast fotografu", "Izgledaš poput Monice Bellucci", samo su neki od komentara na njezinu fotografiju.

Žanamari je inače svoju pjevačku karijeru započela pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. godine. Kasnije je osnovala i bend J'Animals, a zahvaljujući tome upoznala je i sadašnjeg supruga Marija Perčića. Par ima kćer Gabrijelu (5).

Njezin Instagram vrvi atraktivnim fotografijama: Gledamo je u novoj ''Farmi'', a svi je već dobro znaju od ranije