BITE ME!

Žanamari se obratila hejterima za koje ima samo jednu poruku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoj novi status na Facebooku Žana je posvetila upravo hejterima za koje ima jasnu i kratku poruku

Prije nekoliko dana pjevačica Žanamari Perčić objavila je spot za svoju novu pjesmu ‘Ajde, ajde’.

Pogledaj i ovo Žanamari i Mario Perčić Hmmm... Žanamari ipak ne cvatu ruže u braku? Novi potez njezinog muža opet je dao svima misliti!

Nakon iznimnog uspjeha pjesme 'Isti se prepoznaju' koja je zavladala hrvatskim radijskim eterom, mnogi predviđaju isti uspjeh i novom hitu.

 

 

Are you ready! #AjdeAjde #Žanamari #premiere UTORAK 13.9. #INmagazin #NovaTV #DnevnikHR #CMC #YouTube #19h

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

No, uvijek se nađu oni koji imaju namjeru samo kritizirati. Svoj novi status na Facebooku Žana je posvetila upravo hejterima za koje ima jasnu i kratku poruku:

‘Ova Zoranova kreacija ima još jednu dobru poruku koja se u potpunosti poklapa s onim što ja imam za reći hejterima: BITE ME!’, poručila je Žanamari koja ne želi biti dio mase i upakirana u kutije, a njezini su joj fanovi velika podrška nakon povratka na scenu.

Status pročitajte u cijelosti:

 

Autor glazbe i teksta je Žanamari, za aranžman i režiju spota zaslužan je njen suprug Mario Perčić, a oko iza kamere je ponovo Duje Kundić.

‘Htio sam da spot prati elektronski zvuk pjesme i da bude jednostavan, dark, ali jako nabrijan kadrovima koji su montirani da prate atmosferu i ritam ovog singla. Žana i cure plesale su koreografiju punih osam sati u štiklama dok nisam dobio sve što sam zamislio, ali isplatilo se!‘, komentira Mario koji će svojoj supruzi biti najveća podrška tijekom transformacija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' koje uskoro kreće na Novoj TV.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene