Žanamari Perčić pozirala je u ljubičastom bikiniju na jednoj od najpopularnijih dubrovačkih plaža.

Galerija


Žanamari Perčić (39) često dijeli seksi fotografije koje oduševljavaju njezine obožavatelje, a isto se dogodilo i njezinom najnovijom objavom. 

Vezani članci Žanamari progovorila o majčinstvu i pjevanju na dočecima (Foto: Dnevnik.hr) Vrlo je čudan događaj zbog kojeg lijepa Žanamari ne želi pjevati na novogodišnjim dočecima Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari pokazala bikini i poručila suprugu: "Cijelo ljeto čekam ovo, sorry hubby!"

"Neka se broje, neka traju", napisala je pjevačica uz svoju sliku koju je njezin muž Mario Perčić okinuo na Copacabani, jednoj od najpopularnijih dubrovačkih plaža.

Žanamari je pozirala u ljubičastom bikiniju s koktelom u ruci i dobila brojne komplimente. "Savršena", komentirala je Ecija Ivušić. 

"Lijepa", "Izgledaš očaravajuće", "Sunce je izašlo danas", "Raj", "Zapanjujuć pogled", "Koja fotka!", "Nevjerojatna si", "Savršena fotografija", "Wow", napisali su pratitelji. 

Inače, Žanamari se često nalazi na listama najseksi Hrvatica, a nedavno je pokazala na zabavi u Splitu s Lidijom Bačić da uživo ne izgleda nešto drukčije nego na fotografijama na Instagramu. 

Preminula četverogodišnja kći poznatog glazbenika, tužnu vijest objavila njezina majka: "Moja nevjerojatna princeza"

Celzijusi samo rastu zbog prizora kojima Nives mami poglede, minijaturni bijeli badić jedva joj je obuzdao obline!