Makaranka Žanamari Perčić obukla je donje rublje, haltere i košulju te podijelila svoje viđenje o privatnosti u njezinu životu.

Galerija


Pjevačica Žanamari Perčić (38) podijelila je na Instagramu crno-bijelu sliku na kojoj u donjem rublju drži fotografije. Makaranka je usto objavila i svoje promišljanje. 

Vezani članci Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Domaća pjevačica se javno obračunala s hejterima: "Majka sam i neću se ‘obuć’!" Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Njezino je tijelo jedno od najljepših u Hrvatskoj, no je li posve prirodno? Sad znamo odgovor

"Nikakve kamere na mobitelima ni mikrofoni ne mogu zabilježiti ove uspomene. Ne možete i nećete nam ih oduzeti! Možda pratite svaki trenutak u našim životima, slušate nas u privatnosti naših domova kako biste nam poslali reklame i čuli o čemu razgovaramo… Ali nikad nećete znati tko smo mi zapravo, odakle dolazimo, koji su naši snovi… Nikad nas nećete kontrolirati! Bez obzira na to koliko se trudili", napisala je Žanamari. 

Osim mudrosti koju je pjevačica napisala, većina fanova koncentrirala se i na fotografiju na kojoj je u donjem rublju, ima haltere i košulju, a na noge je obula štikle. "Predivna si", "Preseksi", "Bez mane si", "Senzualna si", "Goriš, maco", "Zračiš", komentirali su. 

Nedavno se razveo nakon samo 4 dana braka, a već je viđen s novom djevojkom u bizarnom izlasku

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP