Rezultati napornih treninga

Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 2 Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 In Magazin: Žanamari Perčić - 1 In Magazin: Žanamari Perčić - 3 +0 Žanamari Perčić - 2 Galerija

Žanamari Perčić na Instagramu je objavila video u kojem leži na plaži u minijaturnom bikiniju i pohvala se rezultatima napornih treninga.

Pjevačica Žanamari Perčić opravdala je laskavu titlu jedne od najseksi Hrvatica videom koji je objavila na Instagramu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Žanamari - 3 ''odlučila sam...'' Žanamari Perčić komentirala sve češća šuškanja o razvodu: ''Ja kad sam pročitala to sve o sebi i svom odnosu...''

Žanamari se snimala kako leži na plaži u minijaturnom bikiniju i pohvalila se da je posljednjih devet mjeseci trenirala bez dana pauze, a rezultati govore sami za sebe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Među prvima joj se u komentarima javio njezin suprug Mario Perčić, koji je napisao kako bez prestanka iznova vrti snimku, a isto su komentirali i mnogi drugi.

"Pogledao sam ovo već 10 puta", "Tako si prekrasna", "Fantastičan pogled", "Prava si motivacija", "Bolja od Beyonce", još su neki od brojnih komplimenata koje dobila.

Nedavno je za In Magazin otkrila i koliko vremena provodi u teretani.

"Pa, zapravo, ja ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko radi tog nekog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s tim ili da liječim komplekse, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa i svaki dan kad odem u gym, nakon ta tri sata se napokon osjećam iznivelirano i onda mogu funkcionirati dalje", ispričala je Žanamari.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus +5 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pozirala sa zgodnom sestrom i kćeri, koja je njezina kopija, fotka je pravi hit na Instagramu!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +4 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Celebrity Zavirite na luksuzno imanje jedne od najpoznatijih Srpkinja, kada sama tamo ne uživa, iznajmljuje ga po vrtoglavoj cijeni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene