''Ženo, ti si top!''

Žanamari pokazala savršeno isklesan trbuh, ova fotka je dokaz njezine izjave da ne izlazi iz teretane!

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari - 1 Žanamari - 2 Žanamari - 3 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 In Magazin: Žanamari Perčić +0 Žanamari Perčić Galerija

Žanamari Perčić objavila je fotografiju s plaže i oduševila pratitelje isklesanim tijelom za koje vrijedno radi i trenira više puta tjedno.

Žanamari Perčić počela je svoju ljubav prema teretani često pokazivati i na Instagramu, a da se zaista trudi i bori za sjajne rezultate pokazala je novom objavom u kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Pjevačica je objavila dvije fotografije na kojima leži pored mora u ružičastom kupaćem kostimu, a pogled je nemoguće skinuti s njenog savršeno isklesanog trbuha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Za ovakav izgled tijela treba puno vremena i truda, a to znaju i pratitelji koji joj u komentarima ne prestaju govoriti koliko je savršena.

''Savršenstvo!'', ''Prezgodna si'', ''Ženo, ti si top!'' neki su od komplimenata pratitelja, a mnogi su joj i zaželjeli da čim više uživa u suncu.

Fotografije joj je komentirala i prijateljica koja se također bavi fittnesom, Tea Kravaršćan: ''Kako guštaš'', na što joj je Žanamari odgovorila: ''Hedonizam samo takav''.

Perčić slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a njenom tijelu mnoge bi zavidjele.

Nedavno je za In Magazin otkrila i koliko vremena provodi u teretani.

"Pa, zapravo, ja ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko radi tog nekog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s tim ili da liječim komplekse, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa i svaki dan kad odem u gym, nakon ta tri sata se napokon osjećam iznivelirano i onda mogu funkcionirati dalje", ispričala je Žanamari.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene, Princ Albert +0 Princeza Charlene, Princ Albert Celebrity Najtužnija princeza u izlasku sa suprugom prvi put nakon što se mjesecima liječila, no jedan detalj svejedno je sve zabrinuo

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 +4 Ivana Knoll - 5 Celebrity Atraktivna Hrvatica koju prati više od pola milijuna ljudi oduševila Amerikance najmanjim mogućim vrućim hlačicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene