Opisala život u karanteni

Žanamari opet ostavlja bez daha, ovaj put u crnom bikiniju: "Nekim čudom se nisam udebljala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić objavila je na Instagramu novu fotografiju u crnom bikiniju i ponovno sve oduševila.

Pjevačicu Žanamari Perčić na Instagramu trenutačno prati 131 tisuća ljudi, a ta se brojka iz dana u dan povećava, naročito nakon njezinih seksepilnih izdanja kojima privlači pažnju.

Pogledaj i ovo Rita Ora (Foto: Instagram) Kakva bomba! Šareni badić na mukama: Obline pjevačice koja je nedavno posjetila Hrvatsku jedva se mogu obuzdati

Tako je bilo i s posljednjom fotografijom koju je objavila, a na kojoj pozira u crnom bikiniju na terasi, a uz nju se pohvalila i što je korisnog naučila u izolaciji.

"U ovoj izolaciji sam... Naučila napraviti gel nokte i ofarbati si kosu. Zamijenila dan za noć. Napravila novu pjesmu i spot 'Apokalipsa'. Trenkala po kući. Popila vitamina za 6 života. Sprijateljila se s ljudima iz cijelog svijeta. Pojela galon čokolade, al’ nekim čudom se nisam udebljala. Pogledala kompletan @ozark @loveisland #toohottohandle @loveisblindnetflix. Navukla se na @deezer. Šetala šumama i gorama više nego ikad u životu. Naučila bar 10 novih igara s Gaby. Uvjerila se po milijunti put da imam najboljeg muža na svijetu. Istražila i pronašla neke nove online poslovne prilike. Uglavnom svega pomalo, ali život definitivno više neće biti isti. Na nama je hoćemo li iz ovog izaći jači, pametniji i suosjećajniji ili ćemo dozvoliti da nas uništi psihofizički. Ja biram ovo prvo! Nema predaje", zaključila je Žanamari.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Kao i svaka njezina objava, i ova joj je donijela brojne komplimente što od ženskih, što od muških obožavatelja.

"Dominacija", "Predivna si djevojka", "Goriš", "Ženo, vrh si, nema predaje", "Nema bolje i ljepše", "O, Bože, jesi li ti stvarna", "Apsolutno oduzimaš dah", "Najljepša Hrvatica", "Hrvatska se treba ponositi s tobom", zaključili su pratitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene