Motivirana je

Žanamari ne odustaje tako lako: Pokazala kako vježba u vrućim hlačicama ali i detalj koji joj krasi tijelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj vježba na svježem zraku.

Domaća pjevačica Žanamari Perčić, osim svojim pjesmama, pažnju javnosti i obožavatelja često privlači putem društvenih mreža na kojima s njima dijeli zgode i trenutke iz privatnog života van scene.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

Tako je jednom od posljednjih objava pokazala kako je ona provodila vrijeme prije izolacije, u kojoj je zbog preventive i opreza posljednjih tjedana dana, baš kao i mnogi građani.

Žanamari je na fotografiji, koja je nastala u Tučepima, odjevena u kratke hlačice i gornji dio trenutke i još je jednom pokazala koliko joj je stalo do održavanja tijela u top formi i vježbanja na svježem zraku.

"Voljela bih da mogu letjeti", napisala je pjevačica uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Ma ti si čudo", "Uvijek predivna", "Samo aktivno", " Izgledaš sjajno, fit", "Super jaka i kul", "Ovo se jednostavno savršena fotografija", "Tko je rekao da ti to ne možeš", samo su neke od poruka koje je dobila u komentarima, a mnogi su pohvalili i njezinu tetovažu na nozi. 

Žanamari je prije nešto manje od mjesec dana, također na profilu na Instagramu objavila fotografija na kojoj u razgolićenom izdanju pozira u društvu supruga, i to koja je snimljena prije godinu dana, no odlučila ju je iskoristiti kao motivaciju da se vrati u formu, a čini se kako je postigla željeni efekt.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Poznata je po golišavim izdanjima, no za druženje s obitelji se pokrila, a evo i kako izgleda bez šminke

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene