"Pauza je nikad"

Žanamari objavila staru fotku bez uvlačenja trbuha i poziranja: ''Nebitno je uspoređivati prije i sad, mentalni balans je sve''

In Magazin: Žanamari Perčić In Magazin: Žanamari Perčić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Žanamari Perčić Galerija

Žanamari Perčić pokazala je kako to izgleda kada ne pozira ravno pred objektivom i bez uvlačenja trbuha pa poslala i važnu poruku.

Pjevačica Žanamari Perčić objavila je na svojem profilu na Instagramu novu fotografiju kojom je zaintrigirala svoje obožavatelje, ali im i malo toga ostavila mašti dok na sebi ima samo donje rublje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

"One fotke kad fotograf isprobava rasvjetu, bez poziranja, uvlačenja trbuha... Iako ne završe u kampanji, nekako mi najbolje opisuju moment, mood i budu mi najdraža uspomena… Ovo je bilo prije ovog mog novog ‘'Pauza je nikad' fitness izazova… Nebitno je vizualno uspoređivati 'prije i sada' jer su najveće promjene nastale iznutra. Mentalni balans je sve! Vratila sam svoju snagu i mir, ali svaki dan moram sve ispočetka da to i zadržim. Zato je pauza nikad. Demoni nikad ne spavaju… Ali ni ja!" napisala je Žanamari.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Otmjeno i super seksi", "Vidimo ljepotu tvog života", "Wooow", "Super je fotografija", "Prava si ljepotica", "Vidi ti se nešto", "Ma izvanredno doro", "Neodoljiva, poželjna, zgodna dama", "Svaka čast, divna si", "Predivno tijelo", "Meni bolje od umjetno složenih i uljepšanih fotki. Božanstvena", zaključili su njezini pratitelji.

Žanamari se na domaćoj sceni pojavila sada već davne 2004. godine, a nedavno su isplivale njezine fotke stare 17 godina, po kojima se čini da nije ostarjela ni dana. Iako je imala nešto drugačiji stil nego danas, pjevačica je i onda zračila seksepilom.

Pjevačku karijeru započela je pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004., a godinu dana kasnije izdala je svoj prvi album, koji je nazvala po sebi.

Četiri godine nakon što je izašao njezin prvi album, Žanamari je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu. Vjenčali su se 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrijelu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene