privukla pažnju

Istaknula bujni dekolte na koji imune nisu ostale ni njezine kolegice, seksi fotku komentirao joj je i suprug

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pozirala je u haljini s točkastim uzorkom bez naramenica te je istaknula bujni dekolte, a uvijek besprijekorna Žanamari pobrala je brojne pohvale na račun svoga izgleda.

Žanamari Perčić nerijetko objavljuje fotografije na kojima ističe svoju zavidnu liniju, a svakom novom objavom komplimenti samo pljušte. Nerijetko je hvale i poznate kolegice, a među posljednjih objavama ova 38-godišnja pjevačica istaknula je svoje bujno poprsje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Pozirala je u haljini s točkastim uzorkom bez naramenica te je istaknula bujni dekolte, a uvijek besprijekorna Žanamari pobrala je brojne pohvale na račun svoga izgleda.

Fotografiju je komentirala i Ecija Ivušić. "Mozgalice moja", napisala je svojoj prijateljici, a na sve se osvrnuo i Žanamarin suprug Mario. "Ma isto si ti meni slatkica, pa sad ti kako hoćeš", napisao je u komentaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My mind is a dark place I tell you... You can’t talk about it to anyone though. People see the dress, the legs, the face, the place... and whatever you tell them that really matters they will forget in seconds, but they’ll remember where the dress is from, ‘cause they want it. 🖤 Ž

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Isklesano tijelo lijepe Žanamari česta je tema novinskih članaka, a ova mlada dama ne srami se reći koliko je truda i napornog znojenja u teretani potrebno da bi se imalo tijelo kakvo ona ima.

Na Instagramu je prati preko 134.000 ljudi, a svakom novom objavom ta brojka samo raste. Naša lijepa pjevačica na sceni je još od davne 2001. godine, a još danas je na glasu kao jedna od najseksi Hrvatica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lana Jurčević u humanitarnoj misiji - 7 Celebrity Sama priznala da je dobila par kilograma, no naša je pjevačica pokazala da je to nimalo ne brine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene