spadaju joj hlače

Žanamari se pohvalila vitkijom figurom pa otkrila pravi razlog gubitka kilograma: "Drago mi je da se ne vidi"

Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 7 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Žanamari Perčić - 7 Galerija

Žanamari Perčić je na Instagramu objavila video u kojem se pohvalila gubitkom kilograma pa je u komentarima ispod objave otkrila da je smršavjela zbog stresa.

Pjevačica Žanamari Perčić (39) se na svojem Instagramu pohvalila novom figurom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

"Hlače su mi se rastegnule! Ili sam smršavjela tijekom lockdowna?? Malo...i sviđa mi se to!" napisala je u opisu videa u kojem je svoju nikad vitkiju liniju naglasila korzetom koji je iskombinirala s kožnim hlačama koje joj spadaju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

Vitkija figura pjevačice svidjela se i njezinim pratiteljima koji su e obasuli komplimentima i lajkovima, a iako je i sama priznala da je zadovoljna gubitkom kilograma, u komentarima se ipak požalila na razloge zbog kojih je do toga došlo.

"Manje se živciraš, zato", napisala joj je Ecija Ivušić, no Žanamari ju je odmah ispravila.

"Upravo obrnuto. Već dva tjedna ne spavam, hiperventiliram i srce mi radi 100 na sat! Al' drago mi je da se ne vidi", odgovorila joj je pjevačica, a zatim je otkrila i što je muči.

"Kida me kad ljudi pate i koje znam i koje ne znam... Pa ona tragedija strašno... Zakopala sam se što u gluposti (TikTok) što u posao (snimanje pjesama) samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da brije da će biti sve super. Donacije sam poslala, sad je najbolje što mogu napraviti izdrilati mozak da chanta i priziva bolje dane! Čitala sam savjete jednog psihijatra da se ovo jedino može mentalno prebroditi ako maksimalno zaposlimo mozak", napisala je Žanamari.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene