Žanamari Perčić je na Instagramu objavila video u kojem se pohvalila gubitkom kilograma pa je u komentarima ispod objave otkrila da je smršavjela zbog stresa.

Galerija


Pjevačica Žanamari Perčić (39) se na svojem Instagramu pohvalila novom figurom.

Vezani članci Žanamari Perčić Novi Instagram izazov ujedinio poznate Hrvatice: "Trebale bismo se jedna drugoj više diviti" Žanamari Perčić Žanamari podijelila tajnu svoje savršene figure u kupaćem i otkrila planira li još jedno dijete

"Hlače su mi se rastegnule! Ili sam smršavjela tijekom lockdowna?? Malo...i sviđa mi se to!" napisala je u opisu videa u kojem je svoju nikad vitkiju liniju naglasila korzetom koji je iskombinirala s kožnim hlačama koje joj spadaju.

Vitkija figura pjevačice svidjela se i njezinim pratiteljima koji su e obasuli komplimentima i lajkovima, a iako je i sama priznala da je zadovoljna gubitkom kilograma, u komentarima se ipak požalila na razloge zbog kojih je do toga došlo.

"Manje se živciraš, zato", napisala joj je Ecija Ivušić, no Žanamari ju je odmah ispravila.

"Upravo obrnuto. Već dva tjedna ne spavam, hiperventiliram i srce mi radi 100 na sat! Al' drago mi je da se ne vidi", odgovorila joj je pjevačica, a zatim je otkrila i što je muči.

"Kida me kad ljudi pate i koje znam i koje ne znam... Pa ona tragedija strašno... Zakopala sam se što u gluposti (TikTok) što u posao (snimanje pjesama) samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da brije da će biti sve super. Donacije sam poslala, sad je najbolje što mogu napraviti izdrilati mozak da chanta i priziva bolje dane! Čitala sam savjete jednog psihijatra da se ovo jedino može mentalno prebroditi ako maksimalno zaposlimo mozak", napisala je Žanamari.

Poslije fotki koje su zabilježili paparazzi jednu svoju golišavu sama je objavila, što kažete, ima li razlike?