Žanamari Perčić jedna je od naših najseksipilnijih pjevačica. Sa suprugom je posjetila otvorenje jedne ordinacije, a tamo su se zabavili poziranjem.


Žanamari Perčić izinimno je seksi dama. Znaju to već i ptice na grani, a svjestan je toga i njezin suprug Mario. Zgodna pjevačica sa svojim suprugom posjetila je otvorenje jedne stomatološke ordinacije. Tamo su pozirali tako da je Mario postao pacijent, a Žanamari seksi zubarica. Čini nam se da bi se strah od stomatologa istopio kada bi sve zubarice izgledale kao Žanamari.

Uskoro ćemo lijepu pjevačicu viđati prilično često jer će nastupati u nadolazećoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato. Nedavno nam je otkrila i što joj je najteže palo kad je show u pitanju. 'Meni je najteže pri srcu što moram odrezat nokte, što moram skinut trepavice i onda cijeli show tako moram bit s kratkim noktima, a ja sam sad navikla na duge nokte, žene će me razumjet o čemu se radi. To je nama jako bitno', požalila se Žanamari Perčić.

S druge strane, jedva čeka izazove pa bi tako htjela utjeloviti Princea, ali i generalno pokušati pjevati jake muške rock vokale. Jedva čekamo!