Žanamari Perčić izazvala je golemu pozornost fotografijom starom 20 godina. Neki od obožavatelja optužili su je da se operirala, a ubrzo se javila i sama pjevačica.

Galerija


Svojim izazovnim izdanjima zgodna Žanamari svakodnevno uveseljava obožavatelje. Ovog puta pjevačica je odlučila malo prekopati stare foto albume i svoje pratitelje počastiti fotografijom starom 20 godina. Iako na njoj ima samo 16 godina Žanamari izgleda puno ozbiljnije. U vrućim hlačicama i crnom prozirnom topiću mlađahna Žanamari bacila je na koljena svoje poklonike koji su je obasuli komplimentima.

Vezani članci Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Bez trunke ičega: Evo prilike da Žanamari napokon vidite bez šminke Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari ganula svojom objavom uoči utakmice: ''Bit će suza od napetosti, emotivnog naboja i na kraju sreće''

Izgledom se u protekla dva desetljeća Žanamari nije puno promijenila, no bilo je i onih koji su pjevačici predbacili estetske zahvate. "Tu barem nisi bila operirana. Nego prirodna. A za primijetiti je da, s naslikavanjem nisi stala ni 20 godina nakon", napisao joj je jedan od pratitelja, a na njegov komentar ubrzo je reagirala i sama pjevačica.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Operirana? Malo si se zanio s hejtanjem. Al nek ti bude ako to usrećuje tvoju anonimnu dušicu", odgovorila mu je Žanamari. No, rasprava tu nije stala. "Žanamari dušice, pa vidi se iz aviona da imaš operirani nosić.... iako ti je i prije bio ok, al to je ono što vas žene koje ste poremećene kad je izgled u pitanju, pa radite grdosije od sebe", napisao je prozvani pratitelj s kojim se složila i jedna obožavateljica.

"Operirala si nos, čemu čuđenje? Bila si ljepša sa svojim nosom", dodala je pratiteljica koja nije dočekala odgovor pjevačice. Žanamari se naime povukla iz rasprave, a dopisivanje je nastavila s onima koji joj ne predbacuju ni korekcije, ni "skrivanje" istih.

Žanamari (FOTO: Instagram)
Žanamari (FOTO: Instagram)