Ništa se nije promijenilo

Naša pjevačica tulumari na Zrću s manekenom: 'Brak me nije smirio!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je u braku tek nekoliko mjeseci, pjevačica kaže kako joj ne pada na pamet odustati od ludih zabava

Žanamari Lalić, koja se početkom ljeta u Makarskoj udala za Marija Peričića, nakon medenog mjeseca u Londonu za kratki predah iskoristila je posjet Zrću.

Pogledaj i ovo Ana Gruica i Boran Uglešić - 2 ''Mom čoviku...'' Splitska glumica za ovako emotivnu čestitku ima poseban povod: ''Kako je lijepo vidjeti da netko ljubav gleda na ovakav način''

'Ovo ljeto mi je jednostavno ludnica. Svirki imamo više nego ikad, pogotovo akustičnih otkad Mario i ja zajedno sviramo. Zaista uživam! U braku se nismo smirili po pitanju tulumarenja, sreća očito donosi i više energije', otkrila je tridesetjednogodišna pjevačica, koja je pet godina mlađeg supruga upoznala kad je glumio u spotu za njezinu pjesmu Kao da nema sutra.

Žanamari i Marijo su tako uživali uz ritmove glazbenog Fedde Le Granda, Firebeatza te Gregorija Klosmana u klubu Aquarius, a s njima zabavljali su se hrvatski glumci Ivo Perkušić i Ana Gruica, koji su isprobali i nove Aquariusove VIP "cabane" s jacuzzijima

'Kada je preda mnom dugo i radno ljeto, nakon igranja i predstava, turneje s mojim fado bendom, idealan odmor i zabava nalaze se u Aquariusu, i zato sam i ove godine tu u ugodnom društvu svojih prijatelja...', otkrio je zaposleni Perkušić, dok njegova kolekcija kaže kako ovog ljeta - odmara.

'Ovo ljeto sam si uistinu dala oduška. Zabavljam se dan i noć. Naporna zima i radna godina donijele su zaslužen odmor. No ni ljeto nije umirujuće... U tijeku je turneja s tri predstave "Vlaška posla", "Škrtičina", "Važno je zvati se Ernesto" te sam u procesu rada na mjuziklu "Diokles" u kojem igram ulogu Drijade, fatalne proročice.', pohvalila se zgodna Ana.

A kako je zadovoljna i svojim tijelom, pokazala je kupanjem u toplesu!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene