Prijateljice su uz nju

Žanamari opet muči zdravlje, razmišlja o cjepivu! ''Ni ove naočale za varenje mi ne bi pomogle''

Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: PR) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: PR) +0 Snježana Mehun, Andrea Šušnjara (FOTO: PR) Galerija

Žanamari je otišla odraditi gažu u Sukošan, a zadesio ju je problem sa sinusima.

Žanamari često ima problem sa sinusima, a ovih je dana opet muči isti problem.

Pogledaj i ovo Ivona Glavaš skrivaju se od javnosti Poznata Splićanka prvi put o vezi s jednim od najzgodnijih hajdukovaca: ''Jako sam sretna i to je najbitnije''

''Opet su me sastavili sinusi pa je današnji post od prekjučer. Danas mi ni ove naočale za varenje ne bi pomogle. Razmišljam da se podvrgnem nekom cjepivu protiv viroza. Što vi mislite o takvim ‘izbornim’ cjepivima? Jeste li probali vi ili vaša djeca? Kakva su vam iskustva?'', napisala je Žanamari na svojem Instagramu, a pratitelji su joj uglavnom savjetovali da se drži zdrave prehrane te voća i povrća.

Pjevačicu je problem zadesio usred gaže. Naime, bila je u Sukošanu na brodu vrijednom 2 milijuna eura gdje je zapravo svečano otvorila taj luksuzni katamaran.

Društvo su joj pravile Snježana Mehun, Andrea Šušnjara, Vedrana Linardić i brojne druge dane iz javnog života koje su se na svećanosti pojavile u haljinama upravo Snježane Mehun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene