Žanamari je otišla odraditi gažu u Sukošan, a zadesio ju je problem sa sinusima.

Galerija


Žanamari često ima problem sa sinusima, a ovih je dana opet muči isti problem.

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri Strastveni poljupci i ljubavne poruke: Titulu najromantičnije zvijezde ovog ljeta osvaja naš bivši reprezentativac Snježana Mehun i Franz - 3 Raskoš i luksuz: Snježana Mehun i Franz na skupocjenom brodu uživali u VIP tretmanu, otkrivamo zašto

''Opet su me sastavili sinusi pa je današnji post od prekjučer. Danas mi ni ove naočale za varenje ne bi pomogle. Razmišljam da se podvrgnem nekom cjepivu protiv viroza. Što vi mislite o takvim ‘izbornim’ cjepivima? Jeste li probali vi ili vaša djeca? Kakva su vam iskustva?'', napisala je Žanamari na svojem Instagramu, a pratitelji su joj uglavnom savjetovali da se drži zdrave prehrane te voća i povrća.

Pjevačicu je problem zadesio usred gaže. Naime, bila je u Sukošanu na brodu vrijednom 2 milijuna eura gdje je zapravo svečano otvorila taj luksuzni katamaran.

Društvo su joj pravile Snježana Mehun, Andrea Šušnjara, Vedrana Linardić i brojne druge dane iz javnog života koje su se na svećanosti pojavile u haljinama upravo Snježane Mehun.