Brad Pitt odavno je pokazao da nije samo glumac, a zadnje na njegovoj listi postignuća našao se i dizajner namještaja.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Brad Pitt Rijetki znaju da Brad Pitt ima mlađeg brata: Evo tko je on, kako izgleda i čime se bavi Shiloh Nouvel Pitt, Angelina Jolie Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu

Glumac je snage udružio s dizajnerom namještaja Frankom Pollarom, a svoje će proizvode je ovoga mjeseca predstavio na izložbi u New Yorku.

Tako je dizajnirao luksuzne fotelje s detaljima od bjelokosti, krzna i bronce, drveni bračni krevet s detaljima do nikla, staklene i drvene stoliće, a zanimljiva je i mramorna kada koja pomalo podsjeća na oblik stražnjice. Bradov hobi tako se pretvorio u biznis, a njegovim namještajem oduševljena je i Angelina Jolie.

>> Brad ispunjava obećanje dano prošle godine

Glumac je priznao da njegova ljubav prema dizajnu u njemu plamti već dugi niz godina : 'Crtam sam svoje ideje za zgrade i namještaj još od ranih 90-ih godina kada sam otkrio arhitekte Charlesa Renniea Macintosha i Franka Lloyda Wrighta.' Pitt je tako postao Pollarov klijent, a jednom su uz 'previše vina' odlučili surađivati na projektu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook