„Američki varalice“ od danas pretpremijerno u kinima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmski hit „Američki varalice“ dobio najviše nominacija za Oscara!

Filmsko remek-djelo „Američki varalice“ redatelja Davida O. Russella trijumfirao je danas tijekom objave nominacija za prestižnu nagradu Oscar na kojoj je dobio čak 10 nominacija! David O. Russell tako je ušao u povijest kao prvi redatelj čija su dva filma dvije godine za redom nominirana u svim glumačkim kategorijama: prošle se godine to dogodilo s filmom „U dobru i zlu“ za kojega su Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro i Jacki Weaver nominirani u svojim kategorijama, a sada je to isto ponovio s hitom „Američki varalice“ za koji su Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper i Jennifer Lawrence nominirani u kategorijama za najbolje glavne i sporedne uloge.

Osim glumačkih kategorija, film „Američki varalice“ nominiran je i u kategorijama najboljeg filma, režije i originalnog scenarija te u tehničkim kategorijama za najbolju montažu, scenografiju i kostimografiju. Objavom nominacija film „Američki varalice“ potvrdio je svoju ovogodišnju dominaciju kada su filmske nagrade u pitanju. Udruženje filmskih kritičara New Yorka već ga je proglasilo najboljim filmom 2013. godine, a na dodjeli nagrada Zlatni globus film je trijumfirao i osvojio najveći broj nagrada – čak tri: za najbolji film (mjuzikl/komedija), najbolju glavnu glumicu (Adams) i najbolju sporednu glumicu (Lawrence).

Američki varalice (titlana kino najava):
 


Film „Američki varalice“ u domaćim kinima započinje se pretpremijerno prikazivati već od petka, 17. siječnja, a u službenu kino distribuciju kreće od četvrtka, 23. siječnja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene