Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u svibnju ove godine na bajkovitom imanju u Istri.

Galerija


Maja Šuput i Nenad Tatarinov, Iva Jerković, Kristina Bradač i Miro Radić, Marko Tolja, Sandi i Ilina Cenov, Indira Levak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Boris Banović, Ana Rucner, Ivana Marić, Filip Juričić, Boris Banović i mnogi drugi prošlog četvrtka zabavljali su se na predstavljanju najekskluzivnijeg voznog parka u Hrvatskoj.

Vezani članci Maja Šuput Maja uživa u čestitkama nakon što je objavila da je trudna: "Nisam ni znala da toliko ljudi ima moj broj!'' Marko Grubnić - 1 Grubnić presretan zbog trudnoće prijateljice Maje: Obećao da će u nečemu briljirati više od mame i tate!

A svakako najzaljubljeniji par među luksuznim automobilima bili su Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov.

Kao i uvijek pomno sređeni i modno usklađeni, par nije skidao ruke jedno s drugoga, a Maja je svom suprugu još jednom posvetila preslatki status i na društvenim mrežama pred 400 tisuća obožavatelja.

"Sinoć se puno pričalo o autima i vožnji. Jedno je sigurno, najviše volim kad me on vozi", poručila mu je pored fotografije zaljubljena pjevačica na kojoj blista u njegovom zagrljaju.

Maja je na otvorenju prvog prodajno-servisnog centra Jaguar Land Rovera doslovno blistala u kratkoj haljini sa šljokicama koju je uparila s crnim modnim dodacima - debelim, kožnim remenom u struku, YSL torbom te neobičnim štiklama, dok se njezin Nenad odlučio za klasiku.

Maju i njezine osebujne kreacije gledat ćemo i ove nedjelje, 20. listopada od 20.15 sati u novoj epizodi "Supertalenta".

Bila je seks-simbol 90-ih, a danas živi na staroj slavi: Pogledajte na što je spala slavna zečica