Prije dvije godine snimljen je 'selfie' koji je srušio i Twitter – može li se isto dogoditi i s ovom fotografijom?


Na dodijeli prestižne filmske nagrade Oscar 2014. godine voditeljica Ellen DeGeneres snimila je selfie koji je doveo do pada Twittera. Dugo se pričalo o famoznoj fotografiji, a sada se pojavila opaka konkurencija.

Vezani članci Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Dugo je oklijevala: Omiljena glumica otvorila račun na Instagramu i prvom objavom sve raspametila Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Hrvatska Kim Kardashian objavila prvu fotografiju trbuščića kojeg nježno ljubi tata, bivši Vatreni

Naime, mlada glumica Kaley Cuoco na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj se nalazi ekipa iz kultne serije 'Prijatelji', ali i ekipa iz serije 'Teorija velikog praska'.

 

 

Ummmm NIGHT MADE. Can't breathe #friends meets #bbt @bigbangtheory_cbs I died and went to heaven

A photo posted by @normancook on

David Schimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Jim Parsons, Simon Helberg, Johnny Galecki i Kaley Cuoco nalaze se na istoj fotografiji koja je jednostavno zaludila društvene mreže i svi je žele vidjeti. Da bi ekipa bila potpuna nedostaju Mathew Perry koji je glumio Chandlera u Prijetljima i Kunal Nayyar koji glumi štrebera Raja.

Fotografirali su se na večeri u čast redatelja Jamesa Burrowsa, a Kaley nije krila uzbuđenje.
'Umrla sam i otišla u raj', napisala je u opisu fotografije.