Ususret Grammyju

Dvoboj je počeo: Atraktivne bolje polovice pokazale svoje adute

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok ljubitelj glazbe jedva čekaju vidjeti show i dobitnike Grammy nagrade, mnoge poznate dame već su počele bitku na crvenom tepihu – koja će privući najviše pažnje?

Ovaj vikend sve se vrti oko Grammy nagrada, a veliko finale očekuje se večeras. No prije samog showa, mnogi slavni glazbenici našli su se na zabavi 'zagrijavanja' za Grammy, a crveni tepih bio je pun atraktivnih zvijezda.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend Veselje u kući Chrissy Teigen pokazala je kćerkicu i otkrila njezino ime: "Svi smo presretni, a tata još lije suze radosnice"

Zabava prije Grammyja - Pažnju privlačila velika pozadina reperice Iggy Alazaia

Najviše pažnje privukle su glumica i supruga pjevača Robina Thichkea, Paula Patton, te manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen. Atraktivne bolje polovice pokazale su svoje adute – Paula u crvenoj haljini otvorenog dekoltea, dok je Chrissy izabrala zlatno žutu haljinu isto tako u fokus stavljajući bujno poprsje.

Na zabavi je bila i Miley Cyrus koja je ovoga puta bila i prilično ljupka s novom frizurom i u ružičastoj bundici. Ona je i nastupala na koncertu prije Grammyja, a za to vrijeme su publiku pozdravljali obitelj Osbourne, Jennifer Hudson, Rihanna i mnogi drugi.


Što se tiče nastupa, svoj dolazak na Grammy 2014. potvrdili su Beyonce i Jay Z, Madonna, Metallica, Talor Swift, Lorde, Katy Perry, John Legend, Stevie Wonder, Pink, Daft Punk, Dave Grohl, Paul McCartney, i još mnogi drugi.

Bit će to zanimljiva glazbena poslastica zato budite s nama odmah u ponedjeljak ujutro i prvi saznajte tko je pokupio najvažnije nagrade i tko je osvojio svojim nastupima!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene