U centru Zagreba

Nakon optužbi za napad i prijetnje oglasila se Lidija Bačić, evo što je poručila

Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) +0 Lidija Bačić (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Galerija

Lidija Bačić navodno je sudjelovala u incidentu u centru Zagreba, događaj istražuje policija.

Domaća pjevačica Lidija Bačić našla se u centru pažnje nakon što ju je jedna korisnica društvene mreže Facebook optužila za fizički napad i prijetnje. Na istoj su se mreži pojavile i fotografije te snimka incidenta u kojem je pjevačica navodno sudjelovala.

Pogledaj i ovo Joanne Beckham (Foto: Profimedia) Problemi Beckhamovih Mlađu sestru Davida Beckhama ispitala policija: Tukla je i ozlijedila oca svoje jednogodišnje kćeri?

Prema tvrdnjama korisnice Facebooka, 33-godišnja pjevačica je navodno fizički nasrnula na njezinu majku i majčinu prijateljicu dok su šetale sa psom u samom centru Zagreba, a uz to joj je i prijetila.

Kako saznajemo, događaj je policiji prijavljen u petak oko 19:30 sati. Policija je izašla na mjesto događaja, a trenutno se utvrđuju sve okolnosti, potvrdili su nam iz PU Zagrebačke. 

Za komentar smo kontaktirali i Lidijina menadžera Faruka Buljubašića Fayu.

"Priča nema veze s istinom. Nemamo komentara", rekao nam je gospodin Buljubašić.

Nakon svega na svom se profilu na Instagramu oglasila i Lidija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

"Mudre misli. Svaka priča ima dvije strane. Prije osuđivanja, zapamtite to", napisala je pjevačica. Uz to je otkrila i kako je unatoč navodnom incidentu posvećena svojim obavezama, te je najavila večerašnji koncert u Daruvaru.

Više informacija trebalo bi biti poznato tijekom dana nakon što policija utvrdi sve okolnosti, rečeno nam je iz PU Zagrebačke. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Getty) Adam Levine i Anne Vyalitsyna (Foto: Getty) +5 Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Celebrity Možda nije tipična ljepotica, no ona je jedina uspjela smiriti okorjelog zavodnika i slamatelja ženskih srca

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene