Na žalost

Zadnji pogled na slavne mišiće – više se neće skidati na filmu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni Brad Pitt ima bogatu filmsku karijeru, te se okušao u najrazličitijim ulogama. Ipak, odlučio je kako se više neće skidati na filmu – na žalost svojim mnogobrojnih obožavateljica.

Brad Pitt nikada nije bio sramežljiv, on je ujedno jedan od muškaraca koji sve što stavi na sebe odlično nosi. Ipak, mnogim obožavateljicama još je draži kada pokaže svoje mišićavo tijelo - barem na filmu.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

No, Brad nije snimio neke vruće scene otkada se spetljao s Angelinom Jolie. On joj je beskrajno odan, cijeni je i poštuje, pa joj ne želi raditi iza leđa čak ni na filmu.

>> Brad Pitt progovorio o depresivnim danima s bivšom

'To je tip koji nije snimio seksi scene s drugim ženama otkada je s Angelinom, lud je za njom, kao i ona za njim', rekao je Bradov prijatelj Frank Pollaro za Esquire. Izgleda da je to to – što smo vidjeli od seksi Brada, vidjeli smo!

Mnogi se sjećaju njegovih uloga, no sve je počelo s Thelmom i Louise. 'Intervju s vampirom', 'Upoznajte Joea Blacka', 'Fight Club', 'Troja', 'Oceanovih 11', 'Gospodin i gospođa Smith'... bilo je tu puno trenutaka za pamćenje!

U kojem izdanju vam je Brad najseksi?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene