Uh, trebalo je to preživjeti!

Saznajte tko je najveći "fakaper" kojeg ste vi sami odabrali, prisjetite se ove zaista neugodne priče!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Fakap - 1 Fakap - 2 Fakap - 3 Fakap - 4 +0 Fakap - 6 Galerija

U zadnjoj epizodi serijala "Fakap" saznajte čiji ste fakap izabrali kao najbolji, ali i kakvi su se gafovi događali tijekom snimanja ove zabavne emisije s domaćim zvijezdama.

Mia Kovačić i Ida Prester su u posljednjoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" otkrile čiji je fakap publika izabrala glasovanjem kao najbolji, a mogli su odabrati između 18 "fakapera". 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Ajoj! Nives o poljupcu koji neće tako lako zaboraviti: "Dočekao me i poljubili smo se, znači to je bio najodvratniji poljubac ikad!"

"Vi ste izabrali", istaknule su voditeljice. Pobjedu je odnijela pjevačica Franka Batelić koja je ispričala Miji i Idi o nezgodi u emisiji "Ples sa zvijezdama" i o još nekoliko škakljivih trenutaka. 

"U live nastupu je mene nešto ponijelo i moja ruka je završila gore i cijela je cica bila vani", ispričala je Franka koja je za vrijeme snimanja showa bila maloljetna, a njezin neugodnu trenutak je prikazan na televiziji.

"Sad nakon poroda kad gledam unatrag na to mislim se zašto nisam više pokazivala cice", našalila se na što joj je Mia poručila da još uvijek stigne.

Franka je prepričala i svoj susret s glazbenom divom Beyonce, kada je nastupila prije njezina koncerta u Zagrebu. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mia Kovačić, Franka Batelić i Ida Prester Celebrity Franka se prisjetila trenutka kada je Ćorluku uhvatila u laži: "Bio je jedan videić koji je kružio po internetu!''

Usto se osvrnula na zanimljivu situaciju sa suprugom Vedranom Ćorlukom koji je uhvaćen u laži nakon finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Franka se javila s plaže nakon što je saznala da je odnijela titulu najboljeg "fakapera". 

"Hej, ekipa, upravo sam saznala dok sam bila u moru da ste moj fakap odabrali kao najveći, odnosno najbolji. To znači da mislite da ja najviše fakapiram i da sam najgora tako da vam se na tome zahvaljujem. U svakom slučaju hvala vam što mislite da sam najgora. Lijepo je ponekad biti najuspješniji i u nečemu ovakvom. Hvala još jednom i nadam se da svi uživate u moru. I evo još jedan super kul pozdrav od mene okupane", poručila je pjevačica. 

Nakon što se Franka zahvalila na pobjedi, Ida i Mia su pokazale i kakvi su se fakapi dogodili tijekom snimanja serijala.

"Najgluplji i najfakapastiji momenti 'Fakapa'", najavile su Mia i Ida, a možete ih pogledati u našem videu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene