Zac Efron hitno je prebačen u bolnicu zbog toga što je dobio bakterijsku infekciju sličnu tifusu.

Galerija


Nekoć velika tinejdžerska zvijezda, a danas poznati holivudski glumac, Zac Efron, hitno je prebačen u bolnicu na liječenje, jer mu je život bio ugrožen.

Vezani članci Milan Bandić i Sabina Tandara-Knezović Pogledajte posljednji TV intervju Milana Bandića: "Volio bih da ostatak Hrvatske živi kao Zagreb..." Ivana Marić, Kozari putevi - 1 Nekoliko stotina ljudi odalo počast Bandiću i upisalo se u knjigu žalosti, u Kozari putevima organiziraju posebnu akciju: "Imamo samo riječi hvale za njega"

Naime, slavni 32-godišnjak u Novoj Gvineji je snimao reality show "Killing Zac Efron" zbog kojeg je u džungli proveo 21 dan, a iako se dobro pripremio za taj pothvat i mjesecima učio i vježbao ne bi li mu preživljavanje bilo što lakše - priroda ga je ipak nadjačala. 

Zac se uspio zaraziti opasnom bakterijom te je dobio infekciju koja nalikuje tifusu. Zbog teškog pogoršanja zdravstvenog stanja, glumac je bio hitno prebačen u australski Brisbane gdje su ga zaprimili u bolnicu u kojoj je odležao tjedan dana. 

Sada je u stabilnom stanju te se vratio u SAD. 

U realityju je trebao preživjeti u divljini koristeći samo najbazičnije alate i opremu. 

Oženio se njome 2 godine nakon fatalnog susreta, ništa ne odlučuje bez nje i još uvijek ju gleda kao boginju