Skoro je umro!

Slavni zavodnik oglasio se na Instagramu nakon teškog stanja u kojem mu je život visio o niti: "Hvala puno svima"

Zac Efron (Foto: Instagram) Zac Efron (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: Instagram) Zac Efron (Foto: Instagram) Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: Getty Images) Zac Efron (Foto: Getty Images) Zac Efron (Foto: AFP) +0 Zac Efron (Foto: Instagram) Galerija

Zac Efron na društvenim se mrežama obratio svim zabrinutim obožavateljima i prijateljima nakon što je bio na rubu smrti.

Slavni holivudski glumac Zac Efron koji je tijekom ovih blagdana bio hitno prebačen u bolnicu jer mu je život visio o niti zbog bakterijske infekcije slične tifusu, na radost obožavatelja oglasio se prvi put nakon tih teških dana.

Pogledaj i ovo Avicii (Foto: Instagram) Tražio je razumijevanje Avicii je živio na brzoj hrani, energetskim pićima i cigaretama, a u javnost je procurio i njegov video iz bolnice

32-godišnji Zac progovorio je o bliskom susretu sa smrću i otkrio da se uspio poprilično brzo oporaviti nakon od posljedica boleti od koje je obolio snimajući reality show u Papuji Novoj Gvineji. Zac je na profilu na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj pozira s djecom iz jednog tamošnjeg sela.

"Puno hvala svima koji su mi se javili. Razbolio sam se u Papuji Novoj Gvineji ali sam se brzo oporavio i priveo kraju sjajna tri tjedna koje sam tamo proveo. Blagdane provodim kod kuće s prijateljima i obitelji. Hvala svima za svu ljubav i brigu, vidimo se 2020. godine", napisao je Zac uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Zac se bio zarazio vrlo opasnom bakterijom koja je uzrokovala infekciju sličnu tifusu i to netom prije božićnih blagdana, no na nasreću njegovo oporavak nije dugo potrajao.

Prema pisanju The Daily Telegrapha Zac je avionom bio prebačen u australski Brisbane na hitno liječenje odakle je otputovao na sam Badnjak kući u SAD.

Najveća ironija u cijeloj priči je naslov reality showa koji je Zac snimao, a glasi "Killing Zac Efron" ili u doslovnom prijevodu "Ubijajući Zaca Efrona", a u kojoj kamere prate njegov boravak u dubokoj džungli i opasnostima koje ona nosi.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: Getty Images) Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: Getty Images) Zac Efron (Foto: AFP) +6 Zac Efron (Foto: Instagram) Celebrity Poznati glumac i miljenik žena na rubu smrti: Hitno ga prebacili u bolnicu, a svemu je kriv reality show

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene