Simone Biles ostvarila je svoj (tinejdžerski) san i dobila je pusu od glumca Zaca Efrona.


Američka gimnastičarka Simone Biles osvojila je i četvrtu zlatnu medalju na olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Nakon što je bila ‘zlatna’ u ekipnom i pojedinačnom višeboju, te preskoku, 20-godišnja Amerikanka je slavila i u vježbanju na tlu. Biles je u Rio de Janeiro došla po pet zlatnih medalja, no osvojila je četiri dok je na gredi bila treća.

No, dosta od sportu, ono što sve zanima jest njezina najnovija fotografija na Instagramu! Uspjela je ostvariti svoj (tinejdžerski) san i dobila je pusu od glumca Zaca Efrona.

 

 

 

A photo posted by Simone Biles (@simonebiles) on

 

Za one koji slučajno nisu čuli priču, ponovit ćemo sve.

 

Američka gimnastičarka Simone Biles gimnastičarkaje koja, baš kao i mnoge cure diljem svijeta, simpatizira zgodnog glumca. Nije to skrivala, čak je jednom prilikom na Twitteru javno priznala da joj je baš zgodan.

No, nije stalo na Twitteru. Za vrijeme gostovanja kod Ellen DeGeneres slavna joj je voditeljica poklonila gimnastičarski dres prekriven njegovim licem. Kasnije je u jednom videu snimljenom za televizijsku kuću NBC otkrila da u svojoj spavaćoj sobi drži kartonskog Zaca u prirodnoj veličini kojeg ponekad cmokne prije spavanja.

 

Budući da je mlada Olimpijka svojim vještinama zadivila cijeli Rio, ali i šire, dobre vijesti stigle su i do Efrona koji je počeo 'koketirati' s njom preko društvenih mreža.

 

 

'Hvala na podsjetniku Ellen. Sretno na Olimpijskim igrama', napisao je Zac s emitokonom koji ima srca na očima, na što mu je Simon odgovorila 'Ne mogu vjerovati. Onesvijestit ću se! Hvala :)'