Ovisan o kokainu

Nitko nije znao: Teen zvijezda u strogoj tajnosti bio na rehabilitaciji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Većina fanova pamti glumca Zaca Efrona kao zvijezdu tinejdžerskih filmova, stoga su se mnogi šokirali kada je u javnost procurila informacija da je 25-godišnju glumac bio na rehabilitaciji.

Prema pisanju TMZ-a, u potpunoj tajnosti prije pet mjeseci Zac Efron se prijavio u rehabilitacijsku kliniku kako bi se riješio ovisnosti o kokainu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima još svašta za reći Može li gore? Ona uvijek može! - Evo čime je opet šokirala!

Uz kokain, Zac je eksperimentirao s MDMA – sastojkom koji se nalazi u tabletama ecstasy (MDMA u 'slengu' se zove 'Molly').

>>> Pravi frajer – skinuo majicu i pokazao mišiće!

Nakon što je napustio rehabilitaciju, Zac se u potpunosti oporavio, a izvor blizak E!-ju otkriva: 'Zac je zdrav, sretan i u potpunosti usredotočen na posao'.

Vijest je potpuno iznenadila Zacove obožavatelje, poglavito jer se glumac u posljednje vrijeme držao podalje od party scene u Los Angelesu.

Podsjetimo, Efron je stekao malu vojsku obožavateljica kada je glumio u teen filmu 'High School Musical'. Nakon teen filmova, uspješno je izgradio svoju karijeru – glumio je u filmovima kao što su 'Charlie St. Cloud', 'New Year's Eve', 'The Lucky One', 'The Paperboy', 'Parkland' i drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene