You Tube uklonio spot petra graše zbog eksplicitnog sadržaja


Petar Grašo danima je zatrpan brojnim uputima o razlozima uklanjanja spota za novi ljetni hit Uvik isti. Popularni internet servis za razmjenu video sadržaja YouTube zabranio je Grašin video spot, a navodno sporni momenat hvatanja za stražnjicu medicinske setre, kao eksplicitan sadržaj prijavila je anonimna osoba.

Ostao je uvik isti - šarmer nad šarmerima!

Vezani članci Danijela Martinović i Petar Grašo Upoznali su se na Dori davne 1995. godine, pred oltar nikad nisu htjeli stati, a za to su imali svoj razlog i objašnjenje Mladen Grdović i Duško Lokin - 2 Poznati Hrvati raspričali se o svojim poznatim i bliskim prijateljima: ''On raspolaže mojom karticom!''

U sličnoj situaciji poput Petra Graše prošle se godine našao i svjetski popularni pjevač David Bowie kojem je YouTube također uklonio pa vratio video spot za sing The Next Day, no sadržaj Bowievog spota koji prikazuje slavnog pjevača kako nastupa u pubu punom kardinala i svećenika koji piju i plešu ipak je eksplicitniji od emotivnog Grašinog spota.

Zbog zabrane You Tubea video spot je izgubio oko 100 tisuća lajkova, no nakon uspješne komunikacije popularnog servisa za razmjenu video materijala i tima Petra Graše vraćen je na kanal te ga možete pogledati na linku.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook