Marko Perković Thompson (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Marko Perković Thompson (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Thompsonov nastup u Kostreni bio je najavljivan jumbo plakatima koji su se mogli vidjeti i po Rijeci, ali načelnik Općine Kostrena kaže da nije bio upoznat s namjerom održavanja njegova koncerta.


Thompsonov koncert u Kostreni za 28. travnja već je bio i službeno najavljen brojnim jumbo plakatima koji su se mogli vidjeti po gradu Rijeci, kao i na Jadranskoj magistrali, no prema dopisu menadžmenta glazbenika, od spomenutog nastupa ipak neće ništa biti, piše Novi list.

Vezani članci Želim život - Petar Grašo Humanitarni božićni koncert "Želim život" uz poznate hitove najvećih hrvatskih zvijezda Ana Rukavina Zaklada koja je ujedinila Hrvatsku: ''Neskromno kažem - jedan mali Alfred Nobel u našim mogućnostima''

''Na prijedlog predstavnika branitelja Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održani su sastanci s predstavnicima korisnika na kojima je izražena želja za dolazak M. P. Thompsona u sklopu odigravanja memorijalnog malonogometnog turnira za Ivicu Opačka Paju. Navedeni datum nije odgovarao predstavnicima korisnika te im je kao potencijalnim korisnicima SD-a Kostrena poslan prijedlog ugovora s raspoloživim terminima.

Nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena donesen je zaključak da u ovom trenutku zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno gostovanje predloženog izvođača jer bi se isto moglo protumačiti kao angažman u povodu obilježavanja 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD-a Kostrena. Od strane načelnika Općine Kostrena g. Dražena Vranića usmeno je predloženo da se koncert M. P. Thompsona odgodi do daljnjega, a pošto se radi o najvišem predstavniku izvršne vlasti našeg jedinog vlasnika, donesena je odluka iz naslova'', stoji u obrazloženju.

Dražen Vranić, načelnik Općine Kostrena, kaže kako nije bio upoznat s namjerom održavanja Thompsonova koncerta, kao ni da za organizaciju takvog nastupa prije započinjanja bilo kakvih razgovora s izvođačem nije dao svoju suglasnost bilo kome za održavanja tog koncerta, piše Novi list.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju