Nepoželjan gost

Zabranili još jedan Thompsonov koncert: ''U ovom trenutku nije prikladan njegov dolazak''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Thompsonov nastup u Kostreni bio je najavljivan jumbo plakatima koji su se mogli vidjeti i po Rijeci, ali načelnik Općine Kostrena kaže da nije bio upoznat s namjerom održavanja njegova koncerta.

Thompsonov koncert u Kostreni za 28. travnja već je bio i službeno najavljen brojnim jumbo plakatima koji su se mogli vidjeti po gradu Rijeci, kao i na Jadranskoj magistrali, no prema dopisu menadžmenta glazbenika, od spomenutog nastupa ipak neće ništa biti, piše Novi list.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

''Na prijedlog predstavnika branitelja Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održani su sastanci s predstavnicima korisnika na kojima je izražena želja za dolazak M. P. Thompsona u sklopu odigravanja memorijalnog malonogometnog turnira za Ivicu Opačka Paju. Navedeni datum nije odgovarao predstavnicima korisnika te im je kao potencijalnim korisnicima SD-a Kostrena poslan prijedlog ugovora s raspoloživim terminima.

Nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena donesen je zaključak da u ovom trenutku zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno gostovanje predloženog izvođača jer bi se isto moglo protumačiti kao angažman u povodu obilježavanja 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD-a Kostrena. Od strane načelnika Općine Kostrena g. Dražena Vranića usmeno je predloženo da se koncert M. P. Thompsona odgodi do daljnjega, a pošto se radi o najvišem predstavniku izvršne vlasti našeg jedinog vlasnika, donesena je odluka iz naslova'', stoji u obrazloženju.

Dražen Vranić, načelnik Općine Kostrena, kaže kako nije bio upoznat s namjerom održavanja Thompsonova koncerta, kao ni da za organizaciju takvog nastupa prije započinjanja bilo kakvih razgovora s izvođačem nije dao svoju suglasnost bilo kome za održavanja tog koncerta, piše Novi list.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene