Možda ste zaboravili na nju i seks skandal koji je prodrmao svijet, ali Monica Lewinsky se vratila – i to kako!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Skandal nad skandalima: Starije i ugrožene "cijepili" praznim špricama, pokrenuta hitna istraga Kupnja putovnice, ilustracija Jedan od najvećih prevaranata u povijesti: Bjegunac pokušao ilegalno kupiti "zlatnu putovnicu" za EU

Monica Lewinsky, nekadašnja pripravnica u Bijeloj Kući i ljubavnica bivšeg predsjednika SAD-a, Billa Clintona, je spremna otkriti nove šokantne tajne u 12 milijuna dolara vrijednim i nikad ispričanim memoarima! Upravo toliko joj prognoziraju da će zaraditi objavom memoara.

>> 'Između njih nije bilo nikakvog seksa'

U knjizi 39-godišnja Monica će ispričati sve nepoznate detalje o njihovoj ljubavnoj vezi, po prvi put u knjizi će biti objavljena 'vruća ljubavna pisma' koja su izmjenjivali Monica i Bill.

'Pisala je pisma na kompjuteru, a u njima je iskreno otvorila svoje srce i progovorila o ljubavi prema Billu, a najzanimljivije je da neka od tih pisama nikad nije ni poslala.Monica se trudila ići punim korakom naprijed, ali noćna mora oko preljuba s Billom je i dalje proganja. Njezina reputacija je uništena, i to dok je cijeli svijet gledao', otkrio je izvor za RadarOnline.

Podsjetimo, kao bomba je odjeknula vijest o preljubu Billa Clintona s Monicom Lewinsky, te je javnost saznala da su između prosinca 1995. i travnja 1997., imali devet 'seksualnih susreta' s tadašnjim američkim predsjednikom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook