Abramovič ne štedi

Za svoju Dashu izdvojio milijune: Beba rođena u bolnici s pet zvjezdica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati milijunaš Roman Abramovič postao je otac sedmi put, a djevojčica je njegovo i Dashino drugo dijete.

Ruski oligarh i tajkun Roman Abramovič, koji posjeduje i engleski nogometni klub Chelsea, mjesecima prije rođenja svojeg sedmog djeteta je preuređivao najveću jahtu na svijetu koju je vezao je u njujorškoj marini. Njegova Dasha Zhukova, dizajnerica i modna urednica, rodila je njihovo drugo dijete, kćerkicu Leah Lou.

Pogledaj i ovo Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Zaljubljivi bogataš Ovisan o teretani i ženama: Talijanski milijunaš na luksuznoj jahti uživa s novom, gotovo 30 godina mlađom manekenkom

U rodilištu s pet zvijezdica

Dashu su trudnovi uhvatili upravo na jahti Eclipse, a zatim ju je vozač limuzinom odveo u najbolju bolnicu u New Yorku gdje su je danonoćno čuvali tjelohranitelji.

'Imala je bolju uslugu nego u hotelu s pet zvjezdica. Najhvaljeniji liječnik stalno joj je bio na raspolaganju. Dobila je sobu s kupaonicom koja ima masažnu kadu, mramorne podove i svilenu posteljinu najboljih talijanskih dizajnera', rekli su u bolnici u kojoj noćenje košta 145 tisuća kuna.

>> Vodimo vas kroz raskoš luksuznih jahti Romana Abramoviča!

Najmoderniji namještaj i detalje za dječju sobu navodno je platio više od 25 milijuna kuna, vez u luci koštao ga je oko 23 milijuna kuna za dva tjedna, a vrhunski kuhari bili su zaduženi za pripremu najfinijih jela.

Obitelj putuje na Karibe

Malena Leah Lou dobila je i američko državljanstvo. Obitelj je još u New Yorku, ali uskoro planiraju na karipski otok St. Barth gdje je Abramovič 2009. kupio imanje za 522 milijuna kuna kako bi se u miru mogli posvetiti prvim danima s prinovom u obitelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene