BIZARNA SMRT

OTKRIVENI DETALJI Playboyevu zečicu usmrtio je kiropraktičar

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je njena smrt bila obavijena velom tajni u javnost su nedavno iscurili rezultati obdukcije.

Katie May, bivša Playboyeva zečica i tzv. kraljica Snapchata, iznenada je preminula u veljači u 35. godini života. Iako je prema prvotnim informacijama Katie doživjela srčani udar u javnost su tek nedavno procurili rezultati obdukcije koji pokazuju da je za smrt atraktivne plavuše skrivio njen kiropraktičar.

Problemi su počeli nakon što je May tijekom jednog snimanja pala i osjetila bol u vratu. Odmah je otišla kiropraktičaru koji joj je nehotice ozlijedio vratnu artetiju i tako prekinuo dotok krvi u mozak, piše TMZ koji tvrdi da posjeduje rezultate obdukcije.

 

Hi. Glam by @melissa.hurkman

A photo posted by Ms_KatieMay (@ms_katiemay) on

 "Ukliještio mi se živac u vratu tijekom snimanja, jutros sam išla kiropraktičaru. Zaista jako boli! Možete li mi savjetovati neke prirodne lijekove", napisala je May na Twitteru tjedan dana prije smrti.  Njena smrt navedena je kao nesretni slučaj, a još se ne zna hoće li Katiena obitelj nakon ovog saznanja tužiti kiropraktičara.

Preminula Katie bila je samohrana majka sedmogodišnje djevojčice, a nakon njene smrti pokrenuta je akcija kojom se prikupljao novac za malenu Miu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene