Podignuta optužnica

Novi detalji u istrazi - za smrt kriv njezin dečko?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prema najnovijim nagađanjima, kobnu kombinaciju droge i alkohola dao joj je njezin dečko Nick Gordon.

Bobbi je preminula u bolnici 26. srpnja nakon što je šest mjeseci provela u komi iz koje se nije probudila. Liječnici vjeruju kako je Bobbi bila pod vodom oko osam minuta i upravo zbog toga više nije mogla doći k svijesti. Prema najnovijim nagađanjima, kobnu kombinaciju droge i alkohola dao joj je njezin dečko Nick Gordon. Protiv njega je podignuta i optužnica jer se vjeruje da je od preminule Bobbi Nick uzimao i novac. U opasnoj se optužbi navodi da je Nick prisilno stavio Bobbi u kadu nakon burne svađe te ju je vrijeđao pogrdnim imenima.

Pogledaj i ovo showbuzz Majka i kći UBILA IH ISTA OSOBA? 'Previše je podudarnosti u načinu na koji su stradale'

Radar Online došao je u posjed i SMS poruka. Upravo se njega optužuje da je kriv za njezino stanje. Dok ga mnogi smatraju krivim, on i dalje moli fanove za podršku putem društvenim mreža.

Hoće li obdukcija riješiti misterij kojim je obavijena smrt Bobbi Kristine?

'Ne znam šta da radim sa Nickom... Znaš kakav je. Stalo mi je do njega, ali dosadilo mi je da se svađamo i da mi on stalno govori što smijem, a šta ne smijem raditi. Plus, otkrila sam nešto... U očaju sam', stoji u SMS porukama koje su procurile u javnost.

Borba za njen život ni u jednom trenu nije prestajala, ali na žalost, pomoći nije bilo. Iako je prošlo šest mjeseci od kako je njeno tijelo prevezeno u bolnicu nakon što je pronađena bez svijesti u kadi, obdukcijom će pokušati objasniti što se u stvari dogodilo. Radi li se o nesretnom slučaju ili pak o zločinu znati će se nakon rekonstrukcije svega što se događalo tijekom šest mjeseci.

Podsjetimo, Bobbi Kristina, čiji je otac pjevač Bobby Brown, pronađena je u nesvijesti u kadi u svom domu 31. siječnja. Nesreća je najvjerojatnije povezana s prekomjernim uzimanjem narkotika, rekao je neimenovani izvor a prenosi Entertainment Tonight, emisija američke televizije specijalizirana za vijesti iz show businessa. Obitelj ju je 24. lipnja premjestila u hospicij. Umrla je tri godine nakon svoje majke Whitney Houston, dobitnice nagrade Grammy, koja se borila s ovisnošću o drogama i isto je pala u kadi u hotelu na Beverly Hillsu. Houston je preminula u 48. godini, a liječnici kažu da je smrt bila posljedica zlouporabe kokaina i bolesti srca

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene