Uživaju punim plućima

Iako se javnost šali da mu supruga izgleda kao mama, slavni par na to se nimalo ne obazire

Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: AFP) Priyanka Chopra, Nick Jonas (FOTO: Getty) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o holivudskoj glumici i bivšoj Miss svijeta Priyanki Chopri i glazbeniku Nicku Jonasu.

O novom paru na holivudskom zvjezdanom nebu počelo se šuškati u svibnju 2018. godine.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Golupčići! Zadirkivali su je da izgleda kao majka svom suprugu, no najnovije fotografije dokaz su da ih nije briga za tuđe priče!

Radi se o holivudskoj glumici i bivšoj Miss svijeta Priyanki Chopri i glazbeniku Nicku Jonasu, koji su ubrzo nakon toga otputovali u njezinu rodnu Indiju, a navodno je glazbenik tada i upoznao njezine roditelje.

Tijekom putovanja na Instagramu je u pričama objavio video lijepe glumice kako pleše i napisao "ona" uz zaljubljene emotikone te tako potvrdio kako su više od prijatelja. Par se isti mjesec pojavio zajedno na slavnoj Met Gali, pa više nije bilo sumnji u njihovu vezu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Dva mjeseca kasnije Nick je kleknuo na proslavi njezina rođendana u Londonu, a raskošno vjenčanje održano je također u Indiji. Na njemu se nije nimalo štedjelo, a slavlje je trajalo nekoliko dana. Dio javnosti tada ih je napao da su se nepotrebno razbacali novcem.

Par se nekoliko puta presvlačio u luksuzne komade, posebno mladenka u čak tri vjenčanice koje su na sebi imale čipku, svilu, dijamante, smaragde, bisere te veo od čak 22 metra. Prva ceremonija održana je u palači Umaid Bhawan u kojoj noćenje stoji 60 tisuća dolara, a svaki gost kući je otišao s vrećicama zahvale koje su sadržavale luksuzni šampanjac, monogramom personalizirane etuije za putovnice te mini torte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Slavna PETA posebno je iskritizirala mladence te ih nazvala okrutnima zbog činjenice da su u obredu sudjelovale i životinje, kao npr. slonovi i bijeli konj na kojem je stigao mladoženja. Ipak, s vremenom su se glasine stišale, a par je i dalje sretan kao i prvog dana, unatoč razlici od 10 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Naime, bivša Miss svijeta i član boy-banda Jonas Brothers često su predmet šale kako mu ona više izgleda kao majka, a ne supruga, no par se nikada nije obazirao na takve priče. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) +2 Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Celebrity Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene