Koja blamaža

Za njih se priča da su loši u krevetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nema ništa gore nego da bivši ili bivša o vama priča da ste loši u krevetu. E pa njima se dogodilo upravo to.

1. Hugh Hefner

Pogledaj i ovo Elton John (Foto: AFP) Zamjerili su im se Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima

Kendra Wilkinson i Izabella St. James rekle su za njega da je loš u krevetu. Kendra je u svojoj knjizi njihovo iskustvo opisala kao 'jednominutnu vožnju', dok je Izabella u svojim memoarima rekla da se veoma razočarala.

Dok ih smrt ne rastavi - njima godine nisu važne!

'Jako me zanimalo iskustvo kralja Playboy carstva. Mislila sam da on zna sve o tome. No on je samo ležao kao mrtva riba. Kako je uspio izgraditi cijelo svoje carstvo i biti tako loš u krevetu. Prodaje maglu ljudima', rekla je.

2. Colin Farrell

Za njega se također priča da je loš ljubavnik. Angelique Jerome, dadilja Woody Allena rekla je za njega da ju nikako nije mogao zadovoljiti, piše The Frisky.

'Imala sam bezbroj lažnih orgazama samo da bi on zadržao svoje dostojanstvo. O njemu se priča da je bog seksa i da je spavao s bezbroj žena. No, ako se mene pita ja bih rekla da mu je to bilo prvi put. Jednom je sve bilo gotovo za 10 sekundi jer je on želio što prije ići spavati', opisala je.

2. 50 Cent

Na našoj listi našao se još jedan muškarac za kojeg se priča da nema baš neke tehnike u krevetu.
Detalje je otkrila jedna egzotična plesačica koja je rekla da ga je u jednom trenutku pitala: 'Hoćemo li se seksati ili ćemo samo razgovarati?

'Dama je otkrila i centimetre 50 centa o kojima kaže da baš i nije bila oduševljena. Njoj je naime smetalo to što joj je pjevač rekao da mu je stalo do nje i što se ponašao kao dječak od 14 godina. 'S njegovih 15 centimetara sam se pitala što da uopće radim. Na ljestvici od 1 do 10 bi mu dala 3. Vjerojatno je zaslužio i manje, ali mu dajem plus jer je bio pun poštovanja', objasnila je.

3. Enrique Iglesias

I Enrigue Iglesias našao se na popisu loših ljubavnika nakon svoje veze s Anom Kurnjikovom. Pjevač je otkrio javnosti da je jedna stvar koju bi promijenio na svom tijelu njegov penis jer je premalen. Ana je sve skupa komentirala s riječima:

'Niti to ne bi promijenilo ništa'. Nije sasvim jasno je li govorila o njihovoj vezi ili činjenici da je Enrique tako loš u krevetu da ni veći penis ne bi napravo dobrog ljubavnika od njega.

4. Maria Sharapova
Adam Levine jednomje progovorio o seksualnom životu slavne tenisačice. Kasnije je porekao da je on tako nešto izgovorio.
'Ne mogu vam opisati koliko je loša.Mislio sam da će, kao što to radi na terenu, biti malo strastvenija u krevetu, ali ona samo leži na krevetu kao mrtva žaba. Čak me znala opomenuti da joj ometam koncentraciju'

5. Paris Hilton

Nakon što je prekinuo vezu s raspojasanom milijunašicom pjevač grupe 'Backstreet Boys'Nick Carter počeo je 'olajavati' bivšu ljubavnicu u tabloidima.

26-godišnji Nick tvrdi da, uprkos čuvenom kućnom porniću, godinu dana mlađa Paris uopće ne voli seks. Otkriva da je često "ušlagirana" od droge i pića kako bi stekla samopouzdanje u krevetu, ali u njemu je 'prava katastrofa'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene