2000. godina

Za njih je prije 13 godina sve počelo - Evo kako su tada izgledale!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj pozira sa svojom kolegicom, još jednom ljepoticom - Adrianom Limom i to prije 13 godina.

Nabrijavanje najvećeg modnog showa u svijetu već je počelo. Tradicionalni Victoria's Secret Fashion Show, koji se uskoro treba održati, najbolje reklamiraju djevojke koje će nositi najnovije komade atraktivnog donjeg rublja ovog svjetski poznatog branda.

Pogledaj i ovo Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Njih se čekalo Kakve ljepotice: Na najprestižniju modnu pistu sinoć su se vratile dvije velike zvijezde

Tako se 32-godišnja Alessandra Ambrosio na Instagramu prisjetila svog prvog Victoria's Secret Fashion Showa kojeg je, zajedno s Adrianom Limom, nosila 2000. godine u Cannesu. Djevojke su tada bile tinejdžerice - obje su imale 19 godina.

>> Najpoželjnije žene svijeta bez šminke

Danas je Ambrosio ponosna mama 5-godišnje djevojčice Anje i 1-godišnjeg sina Noaha koje ima sa suprugom biznismenom Jamieom Mazurom.

Lima sa suprugom, srpskim košarkašom Markom Jarićem, također ima dvoje djece - 3-godišnju Valentinu i 1-godišnju Siennu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene