Lijepa Doris Pinčič raduje se svojoj novoj ulozi, onoj majčinskoj.


'Život uvijek sve posloži da se dogodi u najboljem mogućem trenutku. Volim promjene i veselim se svakoj, a ovoj pogotovo. Vesela sam, živim normalno, radim kao i dosad i trudim se već sada svakodnevno slati ljubav tom malom biću u sebi', rekla je glumica Doris Pinčić za prilog Studio.

Vezani članci Mladen Badovinac Identitet supruge domaćeg glazbenika je nepoznat, a i sinčić se rodio u tajnosti prije više od mjesec dana Slika nije dostupna VIDEO Zašto je Doris izabrala ružičastu haljinu? I to znamo!

>> Doris Pinčić ne skida osmijeh s lica u trudnoći

Serija 'Larin izbor' ju je proslavila, no obitelj joj je mnogo važnija od karijere. 'Obitelj je za mene utočište, mir. Oni za koje postižeš sve privatne i poslovne uspjehe. Što će ti novac i uloge ako to nemaš s kim podijeliti?', pita se lijepa Zadranka koja se udaje početkom rujna za svog odabranika Borisa Rogoznicu.

Dvije je godine snimala sapunicu, a iskustvo smatra 'životnom školom na brzaka', no sada će malo predahnuti, uživati u trudnoći i samom vjenčanju. 'Bit će to crkveno vjenčanje i odličan tulum za prijatelje i rodbinu', kaže Doris.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook