Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako se bliži Valentinovo, tako je i tema ljubavi neizbježna. A o ljubavi, ljubomori i o tome kako održati žar u braku, govori naš poznati glumački par Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović.


Poznati par Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović u braku su osam godina, a iako su roditelji dvoje djece i dalje pokušavaju jedno drugom posvetiti svaki trenutak. Za Story su otkrili kako je u njihovom domu 'svaki dan Valentinovo'.

Bojana Gregorić o ulozi u Stelli: 'Težak moment bio mi je ledeni odnos majke i kćerke'

Vezani članci Slika nije dostupna EVO KAKO JE IZGLEDALA NA SVADBI Bojana i Enes slave godišnjicu braka! Slika nije dostupna Ne odvajaju se jedno od drugoga!

'Moji klinci i moj Enes za mene su superheroji', rekla je Bojana dok Enes naglašava kako se 'ljubav uvijek iznova mora njegovati'. Njihova mala tajna za uspješan brak je tjedan dana u godini rezerviranih samo za njih, a i 'ljubomora je zdrava u malim količinama'.

'Kad Bojanu vidim na sceni ili malom ekranu, prva mi je misao: 'Kako imam lijepu ženu!', a kad je vidim u sceni zagrljaja s drugim muškarcem, onda pomislim: 'Hej čovječe, pa to je moja žena!', ispričao je Enes.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook