Domaći par

'Kad je vidim na TV-u prva mi je misao: 'Kako imam lijepu ženu!''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako se bliži Valentinovo, tako je i tema ljubavi neizbježna. A o ljubavi, ljubomori i o tome kako održati žar u braku, govori naš poznati glumački par Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović.

Poznati par Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović u braku su osam godina, a iako su roditelji dvoje djece i dalje pokušavaju jedno drugom posvetiti svaki trenutak. Za Story su otkrili kako je u njihovom domu 'svaki dan Valentinovo'.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 1 ''djeca su sada velika...'' Bojana Gregorić pohvalila se okićenim božićnim drvcem i naglasila jednu promjenu u odnosu na ranije godine: ''Premijera prije Božića!''

Bojana Gregorić o ulozi u Stelli: 'Težak moment bio mi je ledeni odnos majke i kćerke'

'Moji klinci i moj Enes za mene su superheroji', rekla je Bojana dok Enes naglašava kako se 'ljubav uvijek iznova mora njegovati'. Njihova mala tajna za uspješan brak je tjedan dana u godini rezerviranih samo za njih, a i 'ljubomora je zdrava u malim količinama'.

'Kad Bojanu vidim na sceni ili malom ekranu, prva mi je misao: 'Kako imam lijepu ženu!', a kad je vidim u sceni zagrljaja s drugim muškarcem, onda pomislim: 'Hej čovječe, pa to je moja žena!', ispričao je Enes.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene