Bivša djevojka Justina Biebera, Yovanna Ventura pozirala u bikiniju na plaži i plijenila pažnju top formom.

Galerija


Bivša djevojka jednog od omiljenog ali i javnim ispadima sklonog pjevača, Justina Biebera, 23-godišnja Yovanna Ventura u kojoj je utjehu tražio nakon jednog od prekida sa Selenom Gomez, svojim posljednjim fotografijama podsjetila nas je zašto je tome i bilo tako.

Vezani članci Justin Bieber, Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Svladale ih emocije: Slavni par koji se nedavno zaručio plakao jedno drugom u naručju nasred ulice! Justin Bieber (Foto: Profimedia) Svjetski slavni glazbenik, koji je posjetio i Zagreb, udijelio novac beskućniku koji je bespomoćno ležao na tlu

Yvonna je pokazala liniju od koje zastaje dah u srebrnom bikiniju s tangama na jednoj od plaža u Miamiju, i to uoči lansiranja vlastite kolekcije kupaćih kostima u suradnji s modnim brendom "I Shine 365". Inspiraciju je pri dizajniranju pronašla u ljepotama elemenata zemlje, vatre, vode i vjetra stoji na njezinoj web stranici.

O njezinoj popularnosti svjedoči vojska obožavatelja na profilu na Instagramu gdje je prati njih više od 5 i pol milijuna, a s kojima je između ostalog i dijelila trenutke sa snimanja promotivne kampanje. No, ono što ju je dodatno proslavilo je veza s Justinom Bieberom s kojim je bila 2014. godine, a nekoliko godina kasnije našla se u zanimljivom ljubavnom trokutu.

Naime, neposredno nego su Justin i Selena obnovili vezu 2017. godine, Selena je prekinula vezu s reperom The Weekndom, koji je ubrzo viđen kako šeće držeći se za ruku Yovannom.

Šuput tražila račun, a dobila nešto posve drugo od jednog ugostitelja na Korčuli, pokazala i što