Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glazbenica kaže da nije popila kap alkohola od pedesetih godina prošlog stoljeća te kad bi se mogla reinkarnirati u životinju odabrala bi majmuna.


Yoko Ono, udovica Johna Lennona, ponovno je u 83. godini odgovorila na pitanje koje joj često postavljaju, a odgovor je i dalje isti: Ne, nije izazvala razlaz Beatlesa. Glazbenica rođena u Japanu osvrnula se na svoju karijeru u američkom časopisu specijaliziranom za slavne US Weekly.

Vezani članci Slika nije dostupna Epska ljubav: Tek traumatično ubojstvo uspjelo ih rastaviti Slika nije dostupna Upoznao svojeg ubojicu samo nekoliko sati prije smrti

U članku pod naslovom "25 stvari koje ne znate o meni", 24. odgovor glasi: "Nisam ništa imala s razlazom Beatlesa. I smatram da je Paul McCartney prilično simpatičan momak". Razlozi koji su naveli skupinu iz Liverpoola da se razdvoji 1970. dugo su bili tema polemike između obožavatelja i povjesničara, od kojih su neki tvrdili da je stalno prisustvo Yoko Ono u studiju za snimanje povećalo napetost među slavnom četvorkom.

John Lennon i Yoko Ono susreli su se 1966. te potom postali ljubavni i umjetnički par. Yoko Ono je također navela da joj John Lennon, kojega je u New Yorku 1980. ubio poremećeni muškarac, nedostaje svakog dana. Među ostalim stvarima otkrivenima u intervjuu, glazbenica kaže da nije popila kap alkohola od pedesetih godina prošlog stoljeća te kad bi se mogla reinkarnirati u životinju odabrala bi majmuna.

Yoko Ono je prošlog tjedna izdala 'remix album' pod naslovom "Yes, I'm a Witch Too". Na njemu su sudjelovali Moby i njezin sin Sean Lennon. (Hina)