nasrnuo na njega

Zvijezda kultne serije našla se usred incidenta koji nalikuje sceni iz filma, u samoobrani je udario čovjeka

Woody Harrelson (Foto: AFP) Woody Harrelson (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson (Foto: AFP) Woody Harrelson (Foto: AFP) Woody Harrelson (Foto: AFP) Woody Harrelson (Foto: Twitter) +0 Woody Harrelson (Foto: Profimedia) Galerija

Woody Harrelson je zamolio muškarca u jednom kafiću da prestane fotografirati njega i kćer, a onda je izbio incident.

Ova svađa nije bila dio scenarija: Woody Harrelson udario je čovjeka koji je nasrnuo na njega u baru na krovu hotela Watergate u srijedu navečer u Washingtonu DC-u, objavila je američka policija.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey i Woody Harrelson je li moguće?! Holivudski miljenici nakon 53 godine otkrili da su možda braća, a prošlo ljeto uživali su na odmoru u Hrvatskoj!

Zvijezda (60) "Kafića uzdravlje" nije ozlijeđena tijekom incidenta, izvijestio je Washington Post. Policajci su rekli da je nepoznati muškarac fotografirao Harrelsona i jednu od njegovih kćeri, prema Postu. Harrelson je zamolio muškarca da prestane slikati.

Policija je rekla da je muškarac bio agresivan i da je pokušao zgrabiti Harrelsona za vrat, Post je izvijestio. Nije u tome uspio kad ga je Harrelson udario u lice, prema riječima svjedoka.

Antagonist se vratio u svoju sobu nakon što je izgubio u borbi, rekla je policija. Još uvijek nije optužen za zločin. Ne očekuje se da će Harrelson biti optužen, izvijestio je Post.

Harrelson u DC-ju radi na nadolazećoj miniseriji "The White House Plumbers" koja se bavi skandalom Watergate. Harrelson igra E. Howarda Hunta, čovjeka koji je organizirao provalu u isti hotel u kojem se Harrelson potukao u srijedu navečer.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene