Obilaze Split i Hvar

Fotografi zabilježili zanimljiv trenutak holivudskih faca: Nakon skoka u more dečki su si pomogli kod tuširanja!

Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen Milan Sabic/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 1 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 5 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 6 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 8 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 9 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 7 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 3 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 2 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 4 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 10 +24 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 1 Galerija

Woody Harrelson snimljen je kako tušira Sachu Barona Cohena na luksuznoj jahti kojom veselo holivudsko društvo obilazi hrvatsku obalu.

Holivudska elita stigla je na hrvatsku obalu koju obilazi luksuznim jahtama i uživa u morskim radostima, a među njima su i slavni glumci Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen poznat i kao Borat, koje su fotografi uhvatili u zanimljivom trenutku.

Pogledaj i ovo Seksualni predatori - 4 na optuženičkoj klupi Najveći seksualni skandali koji su potresli svijet: Oni su moćni, bogati i godinama su se izvlačili bez posljedica!

Ekipa je plovila oko Splita i Hvara, a u pauzama su osvježenje potražili u moru, a onda je Woody odlučio istuširati Sachu i to poprilično temeljito, što su sve zabilježili fotografi.

Osim njih na jahti su i glumac Chris Rock i njegova nova djevojka Lake Bell, bubnjar Metallice Lars Ulrich sa suprugom Jessicom Miller, a pridružio im se i holivudski miljenik Matthew McConaughey sa suprugom Camilom

Prije nekoliko dana snimljeni su kako uživaju na večeri u jednom splitskom restoranu, nakon čega se dobro raspoloženi Woody gliserom otputio na pučinu i mahao putnicima s broda koje je primijetio. No raspoloženje mu se naglo promijenilo kada je ugledao objektive fotografa koji su ga snimali, pa ih je "počastio" nepristojnom gestom i pokazao im srednji prst u zraku.

Osim Woodyja, Chrisa, Sach, Ulricha i Matthewa u Hrvatskoj ovih dana boravi i obitelj Beckham koja je boravi u luksuznom resortu na otoku Lopodu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Je li Lidija Bačić ovog puta malo pretjerala? Za novu fotku skinula je čak i grudnjak!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene