Legendarni glumac Woody Harrelson osvojio je svojim talentom svijet, i utjelovio zaista veliku plejadu likova. No, njegova priča zaista je dramatična.


Glumačka legenda, Woody Harrelson, osvojio je svojim velikim talentom svijet davnih dana. Na velikom ekranu utjelovio je zaista šaroliku plejadu likova - bilo je tu i policajaca, porno institucija, kao i hladnokrvnih ubojica. Svoje glumačke vještine Woody zaista duguje talentu, no, donekle je inspiraciju mogao pronaći i u svom ocu.

Vezani članci PR Brzi i žestoki 9 PR Profil

Vjerojatno niste znali, no otac Woody Harrelson ima jednu od najjezivijih holivudskih priča. Naime, njegova otac bio je plaćenu ubojica koji je osuđen za dva ubojstva, no sumnja se da ih je počinio daleko više. Charles Harrelson napustio je svoju obitelj kada je Woody imao svega sedam godina.

Godinama kasnije, glumac je preko radija čuo kako se priča o suđenju Charlesu H. Harrelsonu, a budući da se tako ne zove baš puno ljudi, mali Woody pitao je majku radi li se o njegovom ocu. Tada je saznao dio istine. Njegov otac proveo je život u zatvoru, dobivši u konačnici za svoja ubojstva čak dvije doživotne kazne zatvora. Harrelson je preminuo u zatvoru 2007. godine, a umro je od infarkta. Woody je s njim bio u kontaktu.