Filmski redatelj Woody Allen (78) jučer je osvojio počasni Zlatni Globus.


Slavni redatelj po svoju nagradu nije došao već su je u njegovo ime primile glumice Diane Keaton i Emma Stone.
Za mnoge, Woody Allen je genijalac koji je pridonio cijelokupnoj filmskoj industriji, no za najmanje dvoje ljudi, on nije vrijedan spomena.

Vezani članci Woody Allen Više od 20 godina šokiraju pričama: Zaljubio se u posvojenu kćer koju je na kraju i oženio, ali nije to sve Portia de Rossi i Ellen DeGeneres Nižu se nove optužbe protiv nje, pa se oglasila njezina 15 godina mlađa supruga i poznati prijatelji

Riječ je o njegovoj bivšoj supruzi Mii Farrow (68) s kojom je Allen proveo 12 godina te njezinom sinu Ronanu. Naime, redatelj se oženio za njihovu posvojenu kćer, a optužen je i da je silovao jednu od Mijinih kćeri.

Ne zna tko je točno otac njezina sina!

Zvijezda filma 'Rosemaryno dijete' je u trenutku dodjele nagrade na Twitteru napisala: 'Vrijeme je da uzmem sladoled i prebacim se na 'Girls'.

Odmah nakon toga na istoj društvenoj mreži se oglasio i Ronan s komentarom: 'Propustio sam odavanje počasti Woodyju Allenu - jesu li ubacili dio u kojem je žena javno potvrdila da ju je zlostavljao kad je imala sedam godina?', što je njegova majka i retwittala.

Komentare na istu temu ostavile su i neke javne osobe, uključujući i komičara i pisca Billyja Eichnera koji je napisao: 'Čestitke Woodyju Allenu na nagradi za životno postignuće. Oženio se za svoju kćer'.

Woody je dobio i mnogo pozitivnih komentara, pogotovo od glumice koja je njegovu Cecil B. Demille nagradu i preuzela. Tako je Diane Keaton koja je glumila u njegovom filmu 'Annie Hall' rekla kako misli 'da je sigurno za reći kako je Woody Allen anomalija', te mu čak otpjevala i pjesmu.

'On je napravio 74 filmova u 48 godina. On ih je režirao, on je u njima glumio, on ih je producirao i naravno, on ih je napisao. Napisao ih je sve do jednoga', nahvalila ga je glumica te dodala kako je u svakom fillmu imao nevjerojatne karaktere žena.
25-godišnja Emma Stone, koja je zajedno s Diane preuzela nagradu, glumit će u Woodyjevom novom projektu 'Magic in the Moonlight'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook