Dobar ili loš?

Za neke umjetnik i genijalac, a za druge pedofil i silovatelj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmski redatelj Woody Allen (78) jučer je osvojio počasni Zlatni Globus.

Slavni redatelj po svoju nagradu nije došao već su je u njegovo ime primile glumice Diane Keaton i Emma Stone.
Za mnoge, Woody Allen je genijalac koji je pridonio cijelokupnoj filmskoj industriji, no za najmanje dvoje ljudi, on nije vrijedan spomena.

Pogledaj i ovo Woody Allen i Soon-Yi Previn - 2 baš nesvakidašnja priča Brak koji već godinama šokira javnost: Ljubav s 35 godina mlađom suprugom započela je na pomalo bizaran način!

Riječ je o njegovoj bivšoj supruzi Mii Farrow (68) s kojom je Allen proveo 12 godina te njezinom sinu Ronanu. Naime, redatelj se oženio za njihovu posvojenu kćer, a optužen je i da je silovao jednu od Mijinih kćeri.

Ne zna tko je točno otac njezina sina!

Zvijezda filma 'Rosemaryno dijete' je u trenutku dodjele nagrade na Twitteru napisala: 'Vrijeme je da uzmem sladoled i prebacim se na 'Girls'.

Odmah nakon toga na istoj društvenoj mreži se oglasio i Ronan s komentarom: 'Propustio sam odavanje počasti Woodyju Allenu - jesu li ubacili dio u kojem je žena javno potvrdila da ju je zlostavljao kad je imala sedam godina?', što je njegova majka i retwittala.

Komentare na istu temu ostavile su i neke javne osobe, uključujući i komičara i pisca Billyja Eichnera koji je napisao: 'Čestitke Woodyju Allenu na nagradi za životno postignuće. Oženio se za svoju kćer'.

Woody je dobio i mnogo pozitivnih komentara, pogotovo od glumice koja je njegovu Cecil B. Demille nagradu i preuzela. Tako je Diane Keaton koja je glumila u njegovom filmu 'Annie Hall' rekla kako misli 'da je sigurno za reći kako je Woody Allen anomalija', te mu čak otpjevala i pjesmu.

'On je napravio 74 filmova u 48 godina. On ih je režirao, on je u njima glumio, on ih je producirao i naravno, on ih je napisao. Napisao ih je sve do jednoga', nahvalila ga je glumica te dodala kako je u svakom fillmu imao nevjerojatne karaktere žena.
25-godišnja Emma Stone, koja je zajedno s Diane preuzela nagradu, glumit će u Woodyjevom novom projektu 'Magic in the Moonlight'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene