Mia Farrow imala je 21 godinu kada se udala za Franka Sinatru 1966. koji je imao 50 godina. Woody Allen je u memoarima progovorio o njihovoj vezi.

Galerija


Redatelj Woody Allen je u novim memoarima priznao kako bi njegov sin Ronan Farrow zapravo mogao biti dijete glumice Mije Farrow i pjevača Franka Sinatre.

Vezani članci Nuspojave (Foto: KNAP) Crnohumorna satira o seksom opsjednutim neurotičarima donosi njujorški svijet Woodyja Allena u Zagreb Nuspojave (Foto: Hana Šmerek) Nova predstava kojoj se jako veselimo: Genijalni humor Woodyja Allena na kazališnim daskama

"Jednoga dana Mia mi je otkrila da je trudna. Prirodno sam zaključio kako je moje dijete, no Mia mi je spomenula da bi to mogao biti sin Franka Sinatre. Ja i dalje mislim da je moj, iako nikada zaista neću biti siguran", napisao je Allen.

Daily Mail prenosi kako je redatelj istaknuo da je Mia Farrow imala i dalje odnose sa Sinatrom, no ne može biti siguran jer su živjeli odvojeno u tom trenutku. Knjiga Woodyja Allena "Apropos of Nothing" objavljena je u ponedjeljak.

Mia Farrow imala je 21 godinu kada se udala za Franka Sinatru 1966. koji je imao 50 godina. Iako su se dvije godine kasnije rastali, ostali su dobri prijatelji sve do Sinatrine smrti 1998. godine.

Woody Allen se u knjizi prisjeća mladosti koju je proveo u New Yorku, ljubavne afere s Diane Keaton i brojnim drugima, a kroz sve je provukao dašak nostalgije. Ipak, u dijelu u kojem opisuje vezu s Farrow ton mu je drugačiji te se prisjetio trenutaka kada su ga optuživali da je napastovao kći Dylan Farrow.

O vezi s Mijom istaknuo je kako su bili zajedno preko jednog desetljeća te imaju prekrasne uspomene. Naglasio je i da je glumica zbog svog velikog talenta uspjela prikriti sve svoje mane kada su se počeli viđati. Allen je godinama smatrao da je Mia vrlo krhka sve dok nije počela pokazivati svoje pravo lice.

Kada ju je prvi put zaprosio, Mia je odbila, a tada je shvatio da ima posla s kompliciranijom osobom od one koju je smatrao. Tvrdi i kako je njezina obitelj bila poznata po "čudnom" ponašanju, a svaki član njezine obitelji imao je svoju manu.

Slavni glumac platio 63.000 kn za testiranje na koronavirus, a onda mu odbili dati rezultate: Razlog je bizaran