Krivi bivšu

Odgovorio na optužbe o seksualnom zlostavljanju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Posvojena kći Woodyja Allena optužila je američkog redatelja da ju je seksualno zlostavljao kad je bila dijete, izjašnjavajući se prvi put javno o optužbama starim više od 20 godina.No, sada je i Woody Allen otkrio svoju stranu priče.

Oscarom nagrađen redatelj napisao je New York Timesu svoju stranu priče, a dotaknuo se i borbe s Miom Farrow, odnosa sa suprugom Soon-Yi Previn te osjećaja prema posvojenoj kćeri Dylan.

Pogledaj i ovo Woody Allen (Foto: Getty Images) Strašne optužbe Šokantna obiteljska priča: Žena Woodyja Allena prekinula deset godina šutnje o svom suprugu

Objavljeni detalji zločina za koje je optužen još 1992. godine!

'Učenje da mrzi svog oca i vjeruje da ju je zlostavljao već je utjecalo na psihu ove lijepe mlade žene', napisao je Allen. 'Prošla je 21 godina, a Dylan je tek sada izašla s optužbama koje su stručnjaci proglasili lažnima', odgovorio je redatelj na Farrowino pismo. 'Nekoliko malih kreativnih detalja magično se pojavilo tijekom našeg 21-godišnjeg otuđenja', dodao je.

Baš kao i njegov odvjetnik, Allen je također okrivio svoju bivšu partnericu za Dylanino pismo. 'Ne sumnjam da Dylan vjeruje kako je bila zlostavljana, ali ako se od sedme godine dijete uči da mrzi svog oca jer je čudovište koje ju je zlostavljalo, je li nezamislivo da nakon toliko godina uvjeravanja ona doista povjeruje u to', obrazložio je Oskarovac.

Napisao je i kako je Mia dobila skrbništvo nad djecom te da su otišli svatko svojim putem. 'Srce mi je bilo slomljeno. Moses je bio ljut na mene. Ronana ne poznam dovoljno dobro jer mi Mia nikada nije dopuštala da budem u njegovoj blizini, a Dylan sam obožavao i bili smo vrlo bliski. Soon-Yi i ja se nadamo da će ona jednoga dana razumjeti tko ju je doista učinio žrtvom te da će se ponovno povezati s nama, kao što je to napravio Moses', napisao je Allen.

Allen je također odbacio sve optužbe.

'Naravno da nisam maltretirao Dylan. Volio sam je i nadam se da će jednoga dana shvatiti kako je bila prevarena i kako ju je majka iskoristila te je svoju ljutnju stavila ispred kćerine dobrobiti', rekao je slavni redatelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene